Skladník s divnéma směnama a nástupním bonusem 10 táců. (A7070)

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Šlapanice (informace o místu práce: Šlapanice)

Mzda: 28 000–31 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Ty Karle, kde teď děláš? Pepo dělám u letišťa v Brně? U letišťa? A co? No skladníka. A dobrý? Tak dobrý. Firma nám dává stravenky zadarmo, bonusy kolem2.000 korun. Jednó za 3 měsíce dostaneš 3.000 do véplaty. No to si děláš srandu, Karle... Nedělám, čoveče, už jsem na 28.000 bez prémií, to je jenom základ. A to je na tří směny? Nééé, na tři směny na to bych se mohl vykašlat. Je to vlastně jedna směna. Tédeň chodím od 7 a fajront mám v 15:30. Další dva tédně budu chodit zase od 9:00 do 17:30. Ale furt mám prachy lepší než Staňa na třech směnách. Dojedu večír dom a sednu k televizi. Když nebyl koronavir, šli sme s klukama z fachy do hospody. Jako parta je tam dobrá, to se musí nechat. Karle a co tam vlastně děláš? Pepiku, je to jednoduchý, su ve skladě a vychystávám zboží. Šróbky, matky, podložky... prostě železo. Sem tam je to těžší, ale dá se to zvládnót. Na ruce mám, říkajó temu skener, no prostě tě tá vychytávka navede  na místo, odkáď máš vzít ty šróbky. Vezmeš jich, dáš to do krabice a tak to děláš celé deň. Su rád, že tam nemusím jezdit na vysokozdvihu. Toto je taková pohoda. Karle a co je tam potřeba, kdybych se chtěl přihlásit? No musíš se chtět hlavně v práci zasmát a chodit do ní pravidelně. A co když to nepochopím? Ale pochopíš to, Pepo. Věčně za tebou stójí Jara, temu borcovi je 60 roků a je tam nejdýl, ten tě to naučí. Neboj se nic. Karle tak to nezní špatně? Však ti to říkám. Jako je to hokna, ale bez práce nésó koláče. Teď sme tam podvakrát měli grilovačku. Čoveče ředitel tam s nama griloval. A na Mikuláša sme se domluvili s klukama, to byla prča, eště o Velikonocách sme se temu smáli. Karle a zeptáš se, esi by mě nechtěli? Ty zavolé Červinkovi, ten ti to tam dohóká. Jeho číslo je použijte odpovědní formulář nebo mu napiš email na použijte odpovědní formulář On už tě tam procpe.

Jiné výhody

28.000 - 31.000 Kč 1.000 - 3.000 Kč bonus za výkon. 3.000 Kč kvartální bonus za docházku. 60 Kč stravenka - nic si nedoplácíte. 23 dnů dovolené. 3 dny zdravotního volna.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Fyzickou zdatnost (krabice 20-30 Kg). Nemusí být VZV.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services