Místo práce: Luhačovice (informace o místu práce: Luhačovice)
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
- zodpovědnost za bezproblémový chod a provozní zajištění gastronomických součástí hotelu, jako je lobby bar, restaurace, wellness bar, noční klub
- řízení a koordinace pracovníků,jednání s dodavateli i zákazníky
- zajištění odpovídající kvality nabízených služeb, kalkulace, kontrola nákladů, hospodaření, příjem zboží
- ve spolupráci s ostatními vedoucími zajišťování firemních a kongresových akcí
- administrativní činnosti - vedení HACCP, evidence statistik
- plánování investičního rozvoje na gastro úseku
- vedení personální evidence pracovníků (docházka, výkazy práce, podklady pro mzdy)
- spolupráce na náborových aktivitách, zaškolování nových pracovníků
Jiné výhody
- kreativní a zajímavou práci kde se můžete realizovat
- stabilitu a zázemí velké prosperující společnosti
- týden dovolené navíc (25 dnů)
- pracovní dobu v průměru 37,5 hod /týdně
- příspěvek na penzijní připojištění
- zaměstnanecké stravování (oběd 30,- Kč)
- zvýhodněné výměnné rekreace
- prohlubování kvalifikace na řadě odborných seminářů a kurzů
- aktivní podporu dalšího vzdělávání a další benefity