OBCHODNÍ ZÁSTUPCE pro Mladou Boleslav a okolí

Nabídka pracovní pozice od 17. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Mladá Boleslav (informace o místu práce: Mladá Boleslav)

Mzda: 25 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Mrkni na video u inzerátu, ať víš do čeho jdeš :-) KDO JSME? Jsme normální firma, s normálními lidmi. Kolegy si mezi sebe nevybíráme podle nabušených životopisů, ale podle toho, co mají v sobě a jaký mají drive. Přísný dress code nemáme, ale dbáme na to, abychom NN reprezentovali profesionálně. Vládne u nás nadšení z práce, ale hlavně dobrá nálada :-). KOHO HLEDÁME? Doplňujeme tým pro pobočku v Mladé Boleslavi a zajímají nás komunikativní a pozitivní lidi, kteří se chtějí dále rozvíjet, mají obchodního ducha, a na které se budeme moci spolehnout. JAK BUDE VYPADAT TVOJE PRÁCE U NÁS? Budeš se starat o stávající klienty i pracovat s novými a rozšiřovat klientský kmen. Budeš zjištovat potřeby a požadavky klientů a připravovat jim řešení na míru. Práce je to rozmanitá, je s ní spojená práce jak v terénu tak i administrativa. Pracujeme na online nástrojích, které ti usnadní život. • Čeká na tebe řada úvodních školení, webinářů a e-learningů. • Budeš mít podporu zkušených manažerů a kolegů, kteří tě vezmou do terénu, ať omrkneš, jak to u nás chodí. • Po zapracování ti kolegové z call centra pomohou navolávat schůzky.

Jiné výhody

NA CO SE MŮŽEŠ TĚŠIT? • Hlavně na velkou svobodu – časovou i místní (individuální rozvržení pracovní doby, možnost práce z domova i z kanceláře). • Náš odměňovací systém nemá strop (fix + provize). • Na široké portfolio produktů. • Vzdělávání šijeme každému na míru. • Pravidelně si užíváme společné akce, teambuildingy nebo firemní večírky.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
CO OČEKÁVÁME MY? • Maturitní vysvědčení a čistý trestní rejstřík. • Zdravě ambiciózní přístup, týmovost a čestné jednání s klienty i kolegy. • Pozitivní myšlení. • Přátelskost a vstřícnost – chceme se do práce, i na kolegy těšit. • Řidíčák skupiny B

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services