Databázový specialista – SQL, 50 % HO

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáte stabilní práci s možností profesního rozvoje a karierního růstu? Servisní centrum mezinárodní společnosti hledá na IT oddělení nového kolegu/kolegyni na pozici databázového specialisty. Pozice je vhodná pro někoho, kdo má zkušenosti s SQL a prací s daty. –SQL: Rád si hrajete s daty? Baví vás je analyzovat, starat se o jejich kvalitu a v případě z nich vytáhnout klíčové informace? Data jsou jedním z nejcennějších aktiv každé velké společnosti. Vaše práce tak bude velmi významná na cestě k dosahování ekonomických cílů. –Powershell: Virtualizace a skriptování je prostor upustit uzdu kreativitě a velkým podílem přispět k optimalizaci procesů nakládání s daty. –Testování a lokalizace: K práci samozřejmě patří i testování technologických postupů či aplikací. Zde si budete moci ověřit svůj vlastní postup, či detektivně lokalizovat problematická místa v systému. –Implementace nových projektů: Práce v mezinárodní společnosti nabízí možnost se podílet na implementaci nových procesů, což pro vás může být prostor se profesně rozvíjet.

Jiné výhody

–I přesto že se jedná o mezinárodní společnost, nabízíme práci ve velmi příjemném až rodinném prostředí (všichni si zde tykají). Konkrétně byste pracoval na IT oddělení o sedmi lidech. –Práce je zde navíc velmi flexibilní a až tři dny v týdnu můžete pracovat z domova. –Prostor k rozvoji je zde takřka neomezený: proplácení kurzů, supervize, rozvojové plány atd… Zkrátka o zaměstnance je zde velmi dobře postaráno a téměř nulová fluktuace je toho důkazem. –Samozřejmostí je atraktivní balíček benefitů: příspěvek na mobilní telefon, na vzdělávání, volnočasové aktivity, na penzijní nebo životní pojištění a na stravování, notebook, občerstvení na pracovišti a mnoho dalších… NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–Zkušenosti s SQL jsou zde alfou a omegou. –Vzhledem ke spolupráci s týmy na globální úrovni je pro nás i úroveň anglického jazyka velmi důležitá. Domluvíte se aktivně slovem i písmem? Stačí úroveň B2. –Velkou výhodou je zkušenost se skriptováním, virtualizací či s prácí v MS Office, MS Windows, a MS Windows Server. –Pokud už jste někdy analyzoval či diagnostikoval softwarové problémy, opět budete mít náskok a své znalosti zde zcela jistě využijete.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services