Account manager | E-commerce, reality

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máš obchodního ducha, dokážeš porozumět potřebám klienta a nabídnout mu odpovídající řešení? U nás nebudeš jen prodávat, u nás budeš pomáhat klientům v růstu. A ty porosteš s nimi. V Poski.com máme aktuálně volné místo vedle těch nejzkušenějších specialistů v oboru. Protože jsme za 20 let vyrostli a nyní máme přes tisíc klientů, hledáme posilu, která podpoří obchodní tým a zaměří se na spokojenost stávajících klientů. Budeš jí právě TY? Neboj, nebudeš na to sám. Jsme česká společnost z Ostravy, která se stará o spokojenost tisíce českých i mezinárodních klientů. Mezi ně patří REMAX, Whirlpool, Hyundai, Moravskoslezský kraj, Ostravské vodárny a kanalizace a mnoho dalších neméně důležitých. - Jelikož vyvíjíme vlastní e-shopové řešení Clevero a realitní software Poski REAL, jsou naši klienti z oblasti e-commerce nebo realit. Na tobě bude s nimi komunikovat a aktivně řešit jejich potřeby. - Vedle akviziční činnosti bude tvým cílem rozšiřovat obrat u stávajících klientů, například přechodem na vyšší verzi systému, novým webem, e-shopem nebo navázáním marketingové spolupráce. - Bude na tobě, jak si zorganizuješ den. Důležitá pro nás je spokojenost stávajících klientů, rozvoj jejich projektů a plnění obchodního plánu. - S klienty je třeba udržovat perfektní vztahy, být jim k ruce a vždy hájit jejich zájmy. - Samozřejmostí je také úzká spolupráce s projektovými manažery a technickou podporou.

Jiné výhody

- Fixní odměnu a provize na základě dosažených cílů. - Spolupráci na HPP nebo IČO. - Samozřejmostí je firemní telefon s neomezeným tarifem i pro soukromé účely. - K dispozici můžeš mít firemní auto i pro soukromé účely. - Možnost firemního bydlení za náklady. - Nepracujeme u pásu, ale máme volnou pracovní dobu, během které ti dáme prostor na vyřízení osobních záležitostí. - 30 dní Home office ročně, pokud se ti nebude chtít do práce. - 3 Sick days, pokud tě přepadne rýmička. - Pokud máš zájem, můžeme ti platit životní pojištění a spoření, připrav se, že jednou budeš starý. :-) - Vzdělávání je základ - vyber si odborná školení dle libosti. - Pravidelné firemní akce pro utužení kolektivu jsou samozřejmostí, u nás najdeš jen fajn kolegy, se kterými je sranda.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- V obchodní branži nejsi žádný nováček, čím větší zkušenosti s obchodem a akvizicí klientů, tím lépe. - Umíš komunikovat s klienty a hledat pro ně nejlepší řešení. - Máš výborné argumentační a vyjednávací schopnosti. - Působíš sebejistě a komunikace či prezentace před klientem ti nedělá problémy. - Očekáváme alespoň základní zkušenosti z prostředí e-commerce nebo vývoje softwaru. - Umíš si získat důvěru jak na straně týmu, tak u klienta.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, IT

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services