Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Nový Bor, Česká Lípa, Nový Bor (informace o místu práce: Nový Bor)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18300 - 26830 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Charakteristika vykonávané činnosti:.. sestavování plánů majetkové správy podle propočtů, sumarizací, výsledků inventur apotřeb.. účtování majetku, zpracování inventarizace.. souhrnné zpracovávání návrhů smluv při správě majetku.. komplexní zajišťování správy jednotlivých částí majetkových souborů.. vyřizování požadavků na pořízení, opravy a údržbu majetku podle druhu.. hospodářské objednávky.. kontrola položek a fakturovaných částek za pořízený majetek.. úplná a podrobná operativní evidence majetku, provádění kontrol s účetní evidencí tohotomajetku, vedení průkazné agendy včetně opatření provedených při zjištění nežádoucíhostavu.. zajištění pojištění majetku města, vyřizování pojistných událostí.. zajištění agendy ztráty a nálezy – příjem a výdejPožadavky:.. střední vzdělání s maturitní zkouškou ,ekonomického směru - výhodou.. účtování majetku, znalost SW GINIS - výhodou.. dobrá znalost práce s výpočetní technikou.. vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči stresu, časová flexibilita.. výborné komunikační a organizační schopnosti.. řidičské oprávnění skupiny „B“ (aktivní řidič)Písemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat tyto náležitosti:.. přesné označení výběrového řízení.. jméno, příjmení, příp. titul uchazeče.. datum a místo narození uchazeče.. státní příslušnost uchazeče.. místo trvalého pobytu uchazeče.. číslo občanského průkazu nebo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana.. datum a podpis uchazečeK přihlášce musí být připojeny tyto doklady uchazeče:.. strukturovaný životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnánícha o odborných znalostech a dovednostech.. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce.. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníPlatové zařazení: 8. platová třída dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce a nařízení vládyč. 341/2007 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (výše platu 18.300 ,- Kč až 26.830,- Kč podle zápočtu let odborné praxe), přiznání osobního příplatku po zapracováníPracovní poměr: na dobu neurčitouPředpokládaný termín nástupu: dohodouLhůta pro podání přihlášky: do 10:00 hodin dne 21.02.2022Způsob podání přihlášky: písemně nebo osobně na podatelnu MěÚ na adresu:Město Nový Bor, nám. Míru 1, 473 01 Nový BorObálku označte textem: „Výběrové řízení – referent správy majetkuVyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Nový Bor, IČO: 00260771

Kontakt
podatelna MěÚ, 487 712 315,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Nový Bor

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services