Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: BP Lumen s.r.o., Trutnov, Úpice (informace o místu práce: Úpice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 - 50000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Hledáme zkušeného Supply chain manažera do nově slučovaného týmu SC výroby a velkobochodní části firmy, který v nově vzniklé manažerské pozici převezme odpovědnost za správné fungování celého SCM jako celku i jeho dílčích částí.Co bude vaší pracovní náplní:Stanovení krátkodobé i dlouhodobé strategie firemní logistiky, dodávek a distribuce materiálu a zboží, i strategie produktivního využití strojů a odpadového hospodářství... to vše v souladu se strategií naší organizace.V rámci toho budete zabezpečovat, optimalizovat, plánovat, řídit a koordinovat procesy v logistickém řetězci, tj. procesy např.:- odborných činností spojených s optimalizací dopravy a přepravy v rámci řízení logistických procesů;- hodnocení a výběru dopravců vzhledem k daným parametrům a ekonomické výhodnosti dodávek, ve spolupráce s týmem nákupu;- unifikace, typizace, paletizace a kontejnerizace v logistice a skladovém hospodářství.Dále k Vaší roli bude patřit např.:- jednání s klíčovými dodavateli a zákazníky v oblasti nastavení logistických procesů a dodacích podmínek ve spolupráci s nákupem;- tvorba příslušné dokumentace v rámci řízení logistických a distribučních procesů;- sledování a posuzování vývojových trendů v logistice;- v neposlední řadě budete úzce spolupracovat nejen s lidmi ve vašem týmu, ale také týmem výroby, nákupu, obchodu atp.; hierarchicky budete spadat pod provozního ředitele výroby.Požadujeme:- předchozí pracovní praxi na obdobné pozici, nejlépe ve výrobní společnosti.;- praktické znalosti a dovednosti efektivního a strategického plánování (tvorba plánu, ale i zajištění jeho dodržení), i plánování nákladů; praktické znalosti vytváření výrobního plánu a jeho vyhodnocování (náklady, efektivnost,…);- zkušenosti s vedením kolektivu pracovníků (schopnost řízení, vedení, motivace i kontroly výsledků);- pokročilou znalost práce s MS Office (především Excel, Word,…), Outlook, Google documents, …;- technické a logické uvažování, dobré organizační, koordinační, komunikační i vyjednávací schopnosti;- znalost anglického jazyka slovem i písmem, alespoň na komunikační úrovni.Nabízíme:Atmosféra rodinné firmy s dlouholetou tradicí v cyklistickém oboru. Pracovat budete ve veselém a podporujícím kolektivu. Flexibilní pracovní doba od pondělí do pátku. Místo výkonu práce přímo v místě všeho dění - v Úpici.Pracovní smlouva pro první rok na dobu určitou, následně s možností prodloužení na neurčito.Mzda odpovídající zkušenostem, se kterými přicházíte (samozřejmě s potenciálem růstu dle vaší práce po řádném usazení do role) a dále benefity jako jsou: stravenkový paušál 70 Kč / den, týden dovolené navíc po prvním roce pracovního poměru, velkoobchodní slevy na naše (elektro)kola a další cyklistický sortiment a po prvním kalendářním roce zaměstnání kredit do programu Benefit plus. Nástup možný ihned.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

BP Lumen s.r.o., IČO: 05565375

Puškinova 546, 542 32 Úpice - Úpice

Kontakt
Kontakt, , v.teichmanova@bplumen.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Úpice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services