Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov pro seniory Libice nad Cidlinou, Nymburk, Libice nad Cidlinou (informace o místu práce: Libice nad Cidlinou)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 30500 - 34500 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Nástup: ihned nebo dohodouPracoviště: Libice nad Cidlinou, Opolany, PátekNáplň práce:- sociální práce s cílovou skupinou a jejich rodinnými příslušníky- vede proces přijímání uživatelů do sociální služby- vede proces individuálního plánování- poskytuje základní a odborné sociální poradenství- vede tým pracovníků v sociálních službách- spolupracuje se zdravotním úsekem a ostatními členy týmu- podílí se na vytváření podmínek pro kvalitní poskytování služby, vedení a aktualizaci dokumentace, tvorbě standardů, metodik, pracovních pokynů- sestavuje plán služeb, plán dovolených, zpracovává výkazy práce- podílí na vytváření dobrého jména organizace a její propagaci- spolupracuje s dalšími partnery a institucemiPožadujeme:- ukončené VOŠ nebo VŠ vzdělání sociálního směru nebo v oboru speciální pedagogika (splňující odbornost pozice sociálního pracovníka dle zákona o sociálních službách)- znalost zákona č.108/2006 Sb. a legislativy související s poskytováním sociálních služeb- řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič- uživatelská znalost práce PC (Word, Excel a další)- respekt k hodnotám zřizovatele- bezúhonnost a zdravotní způsobilostVýhodou je: zkušenost práce s cílovou skupinou seniorů a osob s demencí, znalost programu IS Cygnus, zkušenost s vedením týmu;Nabízíme: 5 týdnů dovolené, po jednom roce prodloužení pracovního poměru na dobu neurčitou, supervizní a metodickou podporu, možnost podílet se na rozvoji střediska, další vzdělávání, příspěvek na stravování, možnost využití zvýhodněného Zaměstnaneckého T-mobile programu (až 4 SIM karty na osobu) při získání pracovního poměru na dobu neurčitou, přátelský pracovní kolektiv, zázemí stabilní organizace;Pokud Vás tato pracovní pozice zaujala, budeme se těšit na Váš strukturovaný životopis a motivační dopis. V případě zájmu kontaktujte Mgr. Danu Batalovou, na tel. 734 809 127.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Diakonie ČCE - středisko Střední Čechy, IČO: 42744326

Kontakt
Dana Batalová, 734 809 127, batalova.dana@diakonie-střed.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services