Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: G.L. Electronic s.r.o. - Podnikatelská, Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 35000 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: První kontakt telefonicky nebo e-mailem.System EngineerKdo jsmeČeská firma G.L. Electronic se specializuje na výrobu elektronických zařízení pro letecký a vesmírný průmysl. Osazujeme desky plošných spojů a realizujeme design, montáž, testování a integraci kabelových svazků.Spolupracovali jsme na projektech jako je VEGA SSMS POC (inovativní dispenser), EXOMARS (kabel, DPS) či JUICE MGAMA (kabelové svazky pro komunikační anténu). Nyní například zajišťujeme kabelové svazky pro meteorologickou družici italského projektu MWI MetOpSG, DPS pro projekt Platino Battery a kabelové svazky pro družici HERA.Koho hledámeDo mladého kolektivu hledáme kolegu, který by pomáhal zajistit maximální efektivitu ve fungování procesů a systémů během výrobního procesu, a to ve spolupráci s projektovým managerem a vedoucím výroby. Vaše činnosti se budou mnohdy prolínat. Potřebujeme někoho, kdo by také aktivně usiloval o vytvoření a optimální využití informačních toků mezi jednotlivými pracovníky a odděleními. Náplň práceBudete odpovídat za celou škálu úkolů týkajících se projektů zaměřených na systémový návrh a testovaní zařízení určených na podporu výroby družic, kosmických sond, leteckých zařízení apod." Orientace v konceptu a funkci výrobku " Koordinace procesů směrem dovnitř firmy" Vyhodnocení stávajícího stavu, navržení opatření pro zefektivnění procesů a zajištění nebo případná kontrola jejich realizace" Administrativní činnost, a to včetně práce s výrobní dokumentací" Komunikace se zákazníky (často zahraničními)" Spolupráce s kolegy v testovací laboratořiJaké znalosti a dovednosti byste měli mít" Praxe na stejné nebo podobné pozici v oboru aerospace " Výborná znalost balíku Microsoft Office" Zkušenosti s tvorbou, přípravou a porozuměním technické dokumentace" Zkušenost v elektrotechnickém / elektronickém průmyslu testování a technologické procesy" Aktivní a zodpovědný přístup k práci s důrazem na detail" Anglický jazyk (slovem i písmem)Výhodou bude, pokud budete mít" Preciznost, pečlivost, samostatnost a flexibilita při řešení výrobních neshod" Praktické zkušenosti s výrobou v oboru elektro (ideálně aerospace)" Technologická znalost v oblasti výroby kabeláží a finálních integrací v oboru aerospace" Pokročilá technická angličtinaCo Vám můžeme nabídnout" Jednosměnný provoz (volné víkendy)" Firemní benefity (stravné, osobní ohodnocení) " Možnost osobního rozvoje i kariérního postupu" Mladý kolektiv a přátelské pracovní prostředí" Profesionální podporu a zaškolení zkušenými odborníkyPoznámka k volnému místu:Primárně hledáme zaměstnance na plný úvazek, ale lze se domluvit také úvazek částečný.Pokud Vás nabídka zaujala, posílejte své životopisy na monika.svobodova@glelectronic.cz, anebo volejte na 735 753 053.Nástup možný ihned, anebo po dohodě.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

G.L. Electronic s.r.o., IČO: 28280105

Hrázky 804, 768 11 Chropyně

Kontakt
Info, 735 753 053, monika.svobodova@glelectronic.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services