Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Práh jižní Morava, z.ú. Křenová, Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20500 - 35500 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: O VÁS ČEKÁo Přímá práce s klienty Chráněného bydlení:o Individuální podpora klientů při nácvicích dovedností potřebných k samostatnému bydlení (například nácviky vaření a úklidů, podpora při hospodaření s financemi, doprovody k lékařům a na úřady) a práce se skupinou klientů (například vedení sešlostí a komunit)o Úzká spolupráce s psychiatrickými zařízeními a ambulantními psychiatryo Vedení požadované dokumentace v písemné a elektronické formě spojené s přímou péčí o klientaCO OD VÁS OČEKÁVÁME MYo Odbornou způsobilost k výkonu práce pracovníka v sociálních službách (§ 116 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách), středoškolské vzdělání ukončené maturitou, akreditovaný kurz pracovníka v sociálních službácho Zkušenost na pozici obdobného charakteru výhodouo Schopnost především týmové, ale i samostatné práceo Odolnost vůči psychické zátěži a stresuo Empatii a vnímavost vůči potřebám klientůo Komunikační a organizační schopnostio Profesionální a příjemné vystupovánío Důslednost, samostatnost a spolehlivost v plnění svěřených úkolůo Ochota učit se novému a dále se vzdělávato Uživatelská znalost práce na počítači (MS Office)o Ř. p. skupiny B výhodouCO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUTo Příležitost podílet se na nové koncepci podpory osob s duševním onemocněnímo Zázemí jedinečné, stabilní organizace s dlouholetou tradicío Zajímavou, různorodou a smysluplnou prácio Mzdu a odměny odpovídající pracovní pozici, standardu a kvalitě odvedené práceo 25 dnů dovolené, 3 sick dayso Vzdělávací kurzy, školení, možnost individuálních odborných stáží v našich partnerských zařízenícho Podporu externího supervizorao Možnost profesního růstuo V sídle organizace (Tuřanská 12, Brno) možnost zakoupit studené i teplé občerstvení a využít služeb malé tréninkové kavárnyo Café Práh - Galerie Vaňkovka Brno (možnost čerpání zvýhodněných služeb)o Nákup výrobků chráněných dílen za zvýhodněné cenyo Účast na společenských akcích pořádaných organizací Práh jižní Morava (výstavy, divadlo, koncerty, ...)o … a v neposlední řadě příjemný kolektiv, který vždy rád pomůže a poradí novému kolegovi nebo kolegyniKDE BUDETE PRACOVATo Brno, Křenová 63Typ úvazku:o Plnýo Práce na směny - střídání krátkých (8:00 - 12:00) a dlouhých (8:00 - 20:00) směn v režimu: krátká - krátká - dlouhá - dlouhá - volno - volno o Práce i o víkendu a ve svátek (ne vždy)o Směny si plánují pracovníci společně a to vždy měsíc dopředuNástup: o Do výběrového řízení se můžete hlásit do 20. 2. 2022.o Výběrové řízení proběhne poslední týden v únoru 2022. o Nástup březen/duben 2022 (podle domluvy).V případě zájmu o pozici nám zašlete strukturovaný životopis společně s motivačním dopisem na e-mailovou adresu: personalni@prah-brno.czDo předmětu uvádějte celý název pracovní pozice.Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Dovolená 5 týdnů, Firemní akce

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Práh jižní Morava, z.ú., IČO: 70288101

Tuřanská 199/12, 620 00 Brno - Brněnské Ivanovice

Kontakt
Tomáš Machálek, , personalni@prah-brno.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services