Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace - prac. DOZP Petrklíč/PAS, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 34000 - 45500 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Nástup dle dohody.Co u nás budete dělat:- Posuzovat individuální potřeby osob s PAS kombinovaným s mentálním, příp. s tělesným postižením. Ve spolupráci s nimi plánovat, provádět a vyhodnocovat průběh poskytování sociální služby směřující k zachování či rozvoji jejich vědomostí, dovedností a návyků. Podílet se na řešení jejich nepříznivé sociální situace společně s jejich rodinou nebo opatrovníkem. - Vést tým pracovníků v sociálních službách- Vést a kontrolovat dokumentaci pracovištěCo od Vás požadujeme: - Vysokoškolské vzdělání (Bc. nebo Mgr.) v některém z oborů uvedených v § 110 odst. 4 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách- Organizační a řídící schopnosti- Znalost zákona o sociálních službách- Orientaci v problematice poskytování sociálních služeb osobám s postižením- Administrativní dovednosti- Psychickou i fyzickou připravenost k výkonu práce s lidmi se zdravotním postižením- Flexibilitu, odpovědnost, komunikační schopnost, kreativitu, empatii, asertivitu- Připravenost dále se rozvíjet a vzdělávat- BezúhonnostVýhodou je praxe v oboru, řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) a zkušenosti:- S vedením pracovního týmu- Se zaváděním standardů kvality sociálních služeb- S prací na projektech a žádostech o dotaceCo Vám nabízíme:- Zázemí v oboru dobře profilované organizace- Stabilní zaměstnání s platovým ohodnocením dle platné legislativy (nařízení vlády č.341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě)- Možnost seberealizace a profesního růstu- Pracovní poměr na dobu určitou jednoho roku s možností prodloužení - 6 týdnů dovolené- Cenově zvýhodněné stravováníV případě zájmu zašlete e-mailem na adresu: personalni@klic-css.cz, nebo poštou či osobně na adresu: Klíč - centrum sociálních služeb, p. o., Dolní Hejčínská 50/28, 779 00 Olomouc:- Strukturovaný životopis - Přihlášku do výběrového řízení- Prosté kopie dokladů o dosaženém vzdělání- Koncepci rozvoje služby domov pro osoby se zdravotním postižením Petrklíč/PAS v rozsahu do 4 stran textu formátu A4- Souhlas se zpracováním osobních údajů

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody - Cenově zvýhodněné stravování

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, IČO: 70890595

Dolní hejčínská 50/28, 779 00 Olomouc - Hejčín

Kontakt
Jarmila Hlaváčková, 585 425 921, 778 799 573, personalni@klic-css.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services