STRATEGICKÝ NÁKUPČÍ

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Plzeň (informace o místu práce: Plzeň)

Mzda: 40 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

JAKÁ BUDE VAŠE NÁPLŇ PRÁCE? - zajištění klíčových elektro komponent pro technický úsek a pro operativní nákup, - vyhledávání dodavatelů, obchodní jednání, uzavírání smluvních vztahů, - interní komunikace zejména s technickým úsekem a s projektovými manažery, - kooperace při přípravě nabídek pro zákazníky.

Jiné výhody

CO NABÍZÍME? - zajímavou práci, - finanční ohodnocení odpovídající strategické pozici, - místo pracoviště v Plzni, datum nástupu od 1. 12. 2021 nebo déle podle domluvy. Benefity: - dotované stravování v kantýně přímo v areálu společnosti, - cafeterie Škoda Benefity až 4 800 Kč ročně pro volný čas a kulturu, Edenred Card, - příspěvek na penzijní připojištění 1 300 Kč měsíčně, - 5 týdnů dovolené, 2 dny sick day, - zkrácenou pracovní dobu na 7,5 hodiny denně, - skupinové i individuální jazykové kurzy (skupinové kurzy zdarma), - očkování proti chřipce. Další benefity jako jsou místo pro děti v dětské skupině Koumáci při Techmanii, firemní akce, startovné na ŠKODA FIT Půlmaratonu.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
BLIŽŠÍ POPIS POZICE VČETNĚ POŽADAVKŮ Hledáme kolegu nebo kolegyni, který/á si vezme pod křídla strategický nákup materiálu elektro (nejsložitější jsou bateriové systémy a polovodiče). Z toho vyplývá, že technické znalosti z oboru elektra budou velkou výhodou, ale netrváme na nich. Musíte mít kladný přístup k technice. Bez něj se nedomluvíte ani s vývojovými pracovníky, ani s dodavateli. Požadujeme praxi v nákupu/obchodu ve výrobní společnosti minimálně 3 roky. U pohovoru se budeme bavit o Vašich zkušenostech, které se týkají: - smluvních obchodních vztahů, - schopnosti analyzovat a interpretovat data (využíváme osvědčený MS Excel), - strategického plánování. Nakupujeme od zahraničních dodavatelů, proto potřebujeme angličtinu na komunikativní úrovni. Oceníme schopnost přijímat a prosazovat změny. Že to není fráze, o tom se pobavíme na případném pohovoru. V neposlední řadě potřebujeme nadšení a snahu kariérně růst (už byste měl/a vědět, že nákup je ten správný obor). Požadavky v bodech: - minimálně středoškolské vzdělání, - minimálně 3 roky praxe v nákupu/obchodu ve výrobní společnosti, - angličtina na komunikativní úrovni, - kladný přístup k technice, - vzdělání nebo oblast zájmu elektra velkou výhodou, - schopnost pracovat s daty na úrovni kontingenčních tabulek.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services