Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Cheb -007, Cheb, Cheb (informace o místu práce: Cheb)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 23000 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Tajemník Městského úřadu Cheb vyhlašuje výběrové řízení na obsazení 1 pracovního místa referent/tka odboru investičního.Druh práce: investiční referent/ka na odboru investičnímPlatová třída: 9 nebo 10 (v závislosti na dosaženém vzdělání)Místo výkonu práce: správní obvod obce s rozšířenou působností ChebTermín nástupu: 01.03.2022 nebo dohodouPracovní poměr na dobu neurčitouPracovní doba: Po+St 7:30-17:00 h (pružná pracovní doba), Út+Čt+Pá 8:00-14:00 h (pružná pracovní doba).Minimální požadavky úřadu:- ukončené vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou- znalost problematiky projektové přípravy, orientace v projektové dokumentaci- znalost přípravy zadávací dokumentace k investičním záměrům veřejného zadavatele- znalost rozpočtové skladby investičních záměrů ve struktuře položkových rozpočtů- znalost problematiky realizace staveb, zejména vedení stavební dokumentace, kontrola rozpočtů, kontrola harmonogramů- rámcová znalost zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů- rámcová znalost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů- rámcová znalost zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon, platném znění, a prováděcí vyhlášky ke stavebnímu zákonu- organizační a komunikační schopnosti- dobrá uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet).Výhodou:- znalost práce v systému GINIS- řidičské oprávnění skupiny B- praxe v územní samosprávě.Nabízíme:- odborné vedení v adaptačním procesu- pět týdnů dovolené- pružná pracovní doba- zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravenky, příspěvek na ošatné, příspěvek na kulturní, společenské akce a zájezdy, příspěvek na dovolenou, příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění po odpracování 1 roku, příspěvek na dopravu do zaměstnání při dojíždění nad 15 km, indispoziční volno v rozsahu 3 dnů)- profesní růst a prohlubování znalostí- týmová práce.Výčet dokladů, které je nutno předložit:- vyplněná přihláška do výběrového řízení (závazný tiskopis je k dispozici na podatelně MěÚ Cheb a na internetových stránkách www.cheb.cz)- strukturovaný životopis s údaji o dosavadní praxi a odborných znalostech a dovednostech uchazeče- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.Lhůta pro podání přihlášek: do 11.02.2022 (včetně), přihlášky doručené po stanoveném termínu budou vyřazeny.Místo a způsob podání přihlášky: osobně na podatelně MěÚ Cheb nebo písemně na adrese: Městský úřad Cheb, odbor kanceláře starosty, Pavlína Skoupá, nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, 350 20 Cheb 1.Bližší informace o pracovní pozici lze získat u vedoucí odboru investičního Ing. Marcely Nečekalové, tel. 354 440 527, e-mail:necekalova@cheb.cz.Termín výběrového řízení: 17.02.2022 (místo a čas bude upřesněn telefonicky).Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Nabízené výhody

  • Jízdní výhody - příspěvek na dopravu do zaměstnání při dojíždění nad 15 km
  • Dovolená navíc - pět týdnů dovolené

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Cheb, IČO: 00253979

Kontakt
Marcela Nečekalová, vedoucí odboru investičního, 354440527, necekalova@cheb.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Cheb

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services