Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Nový Bor, Česká Lípa, Nový Bor (informace o místu práce: Nový Bor)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Charakteristika vykonávané činnosti:.. zajištění přípravy projektových dokumentací,.. příprava stavebních investic,.. spolupráce při zadávání veřejných zakázek,.. kontrola realizace stavebních investicPožadavky:.. vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, vyšší odborné vzdělání nebostřední vzdělání s maturitní zkouškou ve stavebním oboru.. řidičské oprávnění skupiny „B“ (aktivní řidič).. praxe ve veřejné správě – výhodou.. praxe v oboru stavebnictví nebo v projektové činnosti, v přípravě či realizaci staveb –výhodou.. znalost stavebních rozpočtů a rozpočtování – výhodou.. orientace ve stavebním zákoně a zákoně o zadávání veřejných zakázek – výhodou.. orientace v předpisech upravujících stavební řízení, přípravu a realizaci staveb.. orientace ve stavebních výkresech.. velmi dobrá znalost práce s výpočetní technikouPísemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat tyto náležitosti:.. přesné označení výběrového řízení.. jméno, příjmení, příp. titul uchazeče.. datum a místo narození uchazeče.. státní příslušnost uchazeče.. místo trvalého pobytu uchazeče.. číslo občanského průkazu.. datum a podpis uchazečeK přihlášce musí být připojeny tyto doklady uchazeče:.. strukturovaný životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnánícha o odborných znalostech a dovednostech.. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce.. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníPlatové zařazení: 9. – 10. platová třída dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce a nařízení vlády č.341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platové rozpětí 19.730,- Kč až 28.920,- Kč nebo 21.260,- Kč až 31.240,- Kč), osobní příplatek po zapracováníPracovní poměr: na dobu neurčitouPředpokládaný termín nástupu: dohodouLhůta pro podání přihlášky: do 11:00 hodin do 21.02.2022Způsob podání přihlášky: písemně nebo osobně na podatelnu MěÚ na adresu:Město Nový Bor, nám. Míru 1, 473 01 Nový BorObálku označte textem: „Výběrové řízení – referent rozvoje města“Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Město Nový Bor, IČO: 00260771

Kontakt
podatelna MěÚ, 487 712 315,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Nový Bor

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services