Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Nechanice, Hradec Králové, Nechanice (informace o místu práce: Nechanice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 4. 2022

Poznámka: - PP na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíců, po této době lze uplatnit další navýšení- Požadujeme: splnění požadavků podle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů v platném znění, minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví a nebo vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, dobré komunikační a organizační schopnosti, dobrý jazykový i písemný projev, znalost cizích jazyků výhodou, schopnost samostatného rozhodování, dobrá počítačová gramotnost, podmínkou je řidičský průkaz skup. B (dobré řidičské dovednosti), předpokládá se základní orientace v z. č. 128/2000 Sb. o obcích, obecní zřízení, v platném znění, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebního řádu /stavební zákona/, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 500/2004 správní řád, ve znění pozdějších předpisů- Nabízíme: Příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, příspěvek ze soc. fondu, 4 dny zdravotní volno po 1 roce zaměstnání, poskyt. fin příspěvku na pen. připojištění po 1 roce zaměstnání; přijatý uchazeč na pracovní pozici referent OVŽP MěÚ obdrží náborové ohodnocení ve výši 50 000 Kč, a to za předpokladu splnění závazků vůči městu Nechanice (tj. min tří let pracovního poměru u města Nechanice). Úhrada proběhne na účet uchazeče ve dvou splátkách, a to 25 000 Kč po složení ZOZ (zkoušky odborné způsobilosti pro výkon funkce) a 25 000 Kč do 15 dnů od splnění min. lhůty závazku pracovního poměru vůči městu Nechanice. Uchazeč, který při uzavření PP již bude mít ZOZ, bude první splátka uhrazena do 15 dnů po uplynutí zkušební doby PP.- Lhůta pro podání přihlášky končí 14. 2. 2022 v 10 hodin, více informací naleznete na www.nechanice.cz (volná pracovní místa)- V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem nebo telefonicky, kontaktní osoba: Pechar Jiří, tel.: 498 773 812, e-mail: podatelna@nechanice.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Nechanice, IČO: 00269191

Kontakt
Jiří Pechar, starosta města, 498 773 812, starosta@nechanice.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services