Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Žatec, Louny, Žatec (informace o místu práce: Žatec)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 10. 2. 2022

Poznámka: místo výkonu práce: Město ŽatecPopis činnosti pracovního místa: komplexní a samostatné zajišťování úkolů v působnosti oddělení sociálně právní ochrany dětí,kontrola, metodické vedení a koordinace výkonu sociálně právní ochrany dětí,spolupráce při tvorbě a udržení funkční lokální sítě služeb napříč odbornostmi pro potřeby sociálně právní ochrany dětí,poskytování součinnosti v komunitním plánování sociálních služeb a prorodinných aktivit Města Žatce.Zákonná kritéria pro jmenování vedoucího úředníkaVedoucím úředníkem se může stát fyzická osoba, která:1) splňuje předpoklady podle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů:státní občanství České republiky, u cizích státních příslušníků trvalý pobyt na území ČR, minimální věk 18 let, způsobilost k právním úkonům, morální a trestná bezúhonnost,znalost jednacího jazyka - češtiny (u cizích státních příslušníků s trvalým pobytem v ČR).2) splňuje předpoklady stanovené zvláštním zákonem č. 451/1991 Sb., v platném znění. FO není evidována jako osoba uvedená v § 2 odst. 1 zák. č. 451/1991 Sb., kterým se stanoví některé další předpoklady pro výkon některých funkcí ve státních orgánech a organizacích ČSFR, ČR a SR.Skutečnosti uvedené v § 2 odst. 1 písm. a) a b) tohoto zákona dokládá občan osvědčením vydaným Ministerstvem vnitra ČR, skutečnosti uvedené v § 2 odst. 1 písm. d) až h) čestným prohlášením.Zákon se nevztahuje na občany, narozené po 1. prosinci 1971. Od těchto občanů se nevyžaduje předložení lustračního osvědčení ani čestné prohlášení.Ostatní předpoklady: VŠ vzdělání v bakalářském studijním programu (v souladu s § 110 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů), Více na stránkách www.mesto-zatec.czNabízíme:pružnou pracovní dobu, stabilizační příplatek 5 týdnů dovolené + 4 dny pracovního volna,stravenky (stravenkové karty),vzdělávání v rámci prohlubování kvalifikace, pravidelný růst platu, osobní příplatek,služební mobilní telefon, notebook,příspěvek na kulturu, sport, rehabilitaci a vzdělávání, příspěvek na vitaminové doplňky či očkování,příspěvek na životní nebo penzijní pojištění,možnost účasti na sportovních turnajích v rámci reprezentace městaspolečenské a kulturní aktivity, stabilní a profesionální zázemí, přátelský kolektiv. Písemné přihlášky včetně příloh doručí uchazeč na adresu: Městský úřad Žatec Útvar tajemníka úřadunám. Svobody 1, 438 01 Žatec nebo osobně prostřednictvím podatelny Městského úřadu Žatec, nejpozději do 08.02.2022 do 09:00.Obálku označte heslem "Vedoucí oddělení sociálně právní ochrany dětí 01". Více na stránkách www.mesto-zatec.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Město Žatec, IČO: 00265781

Kontakt
Kateřina Černá, 415736106, cernak@mesto-zatec.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services