Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Kroměříž, Kroměříž, Kroměříž (informace o místu práce: Kroměříž)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: pracoviště Městského úřadu Kroměříž- Druh práce: Samostatné provádění kontrol ve specializovaných oblastech a výkon interního auditu- Vykonávaná agenda: výkon veřejnosprávních kontrol u příspěvkových organizací zřizovaných městem Kroměříží (dále jen „PO“), výkon veřejnosprávních kontrol u příjemců dotací, přezkoumávání a vyhodnocování operací a vnitřního kontrolního systému města Kroměříže, zajišťování konzultační činnosti v rámci zdokonalování vnitřního kontrolního systému města Kroměříže a PO, provádění analýzy rizik, plnění dalších úkolů podle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů- Platová třída 10, Pracovní poměr na dobu neurčitou, Nástup dohodou- Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka - předpoklady podle § 4 zákona o úřednících: vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání, znalost účetnictví, schopnost samostatné práce, dobré organizační a komunikační schopnosti, dobrá znalost práce na PC- výhodou je orientace v právních předpisech, zejm. v:zákoně č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zákoně č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, zákoně č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, praxe ve veřejné správě, znalost hospodaření územního samosprávného celku a příspěvkových organizací, zkušenosti s účtováním u neziskových organizací, zvláštní odborná způsobilost při finančním hospodaření územních samosprávných celků a jeho přezkumu, řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič- Uchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat náležitosti podle § 7 odst. 4 zákona č. 312/2002 Sb., v platném znění: jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis- K přihlášce musí být připojeny doklady podle § 6 odst. 4 zákona č. 312/2002 Sb., v platném znění: strukturovaný životopis o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání- Přihlášky doplněné o požadované doklady doručte osobně nebo poštou nejpozději do 11. února 2022 na adresu: Městský úřad Kroměříž, oddělení personální, Mgr. Bc. Radka Gabrielová, Velké náměstí 115, 767 01 Kroměříž. Později doručené přihlášky nemůžeme zařadit do výběrového řízení. Obálku s výše uvedenými dokumenty, prosím, označte: „VŘ kontrola a interní audit - NEOTVÍRAT“. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, či nevybrat žádného z přihlášených uchazečů/uchazeček.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Kroměříž, IČO: 00287351

Kontakt
Radka Gabrielová, personalistka, 573 321 131, radka.gabrielova@mesto-kromeriz.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Kroměříž

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services