Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Westlogic s.r.o., Ostrava, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 35000 - 70000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: 1. kontakt e-mailem, telefonicky. Tel.: 602 783 199, e-mail: career@westlogic.euNEVYDÁVAT DOPORUČENKY !Chcete dopřát lidem radost a odpočinek? Nebaví Vás nabízet to co má téměř každý? Baví Vás dělat obchod hlavně na zahraničních trzích? Pak máme příležitost právě pro Vás v naší divizi Zuty. Neprodáváme pouze obrazy ale i zážitek z vlastního malování. Nejsme žádní nováčci na trhu ale stabilní společnost s obratem přes 200mil Kč. Account manager se zaměřuje na spolupráci s B2B partnery na zahraničních trzích jako jsou např. Francie či Portugalsko. Buduje obchodní strategii společně s vedením společnosti a naplňování těchto stanovených cílůČemu se u nás budete věnovat?- Akvizici nových klientů- Vedení osobních či online schůzek s klienty- Budování obchodní strategie za kterou si také půjdete- Podílení se na tvorbě marketingových strategií ve spolupráci s ostatními členy v týmu- Čeká vás spolupráce s Division managerem divize- Reporting vedení společnostiCo od Vás očekáváme?- Komunikativní AJ na úrovni C1- Zkušenost v oblasti obchodu ideálně se zahraničními trhy- Zkušenost s B2B trhem- Organizační schopnosti- Spolehlivost, pečlivost- Cílevědomost Proč do toho jít s námi?- Zázemí velké stabilní společnosti, která se zaměřuje na online marketing v 5 evropských zemích a dále expanduje. Roční obrat naší společnosti dosahuje stovek miliónů Kč a proto si můžeme dovolit nové nástroje, technologie a také adekvátně ocenit kvalitní práci lidí- 25 dnů dovolené- Stravenkový paušál v hodnotě 1 500 Kč- Zaměstnanecké slevy- Firemní notebook a další vybavení- Velmi přátelský kolektiv a přátelské pracovní prostředí- Důkladné zaškolení- Možnost dále se vzdělávat v oboru- Placené vzdělávací kurzy- Rozvoj vlastního talentu- Firemní a teambuildingové akce- Možnost Home office- Káva na pracovišti zdarma- Místo výkonu práce kanceláře v centru Ostravy- Moderní prostředí s nadstandardním vybavenímO naší společnosti WestlogicČeská investiční skupina, která se zaměřuje na budování e-shopů v několika evropských zemích. Zaměřujeme se na hledání nových příležitostí, budování vlastních projektů a export. Investujeme do společností z různých oborů a odvětví. Působíme v 5 zemích a aktuální počet zaměstnanců převyšuje 100 lidí. Především klademe důraz na inovace a rádi přijímáme výzvy, které pomáhají posouvat naše limity. Budujeme online projekty v Česku, Slovensku, Polsku, Německu a Rakousku. Naše zákazníky oslovujeme prostřednictvím prodejních kanálů v online i offline prostředí - využíváme naše výrobní, obchodní, marketingové a analytické schopnosti pro budování úspěšných projektů.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc - 25 dnů dovolené
  • Jiné výhody - stravenkový paušál v hodnotě 1 500 Kč, aj.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - na úrovni C1 -

Inzerující společnost

Westlogic s.r.o., IČO: 28637372

Olomoucká 267/29, 746 01 Opava - Předměstí

Kontakt
Lucie Hurtečáková, 602 783 199, career@westlogic.eu

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services