Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Jihočeská univerzita v ČB - PŘF, České Budějovice, České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 26000 - 28000 Kč

Nástup od: 1. 4. 2022

Poznámka: Studijní oddělení Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, které se stará o bezproblémový chod administrativy spojené se studiem, hledá pečlivého a zodpovědného kolegu nebo kolegyni.Co u nás budete dělat: spravovat studijní agendu studentů všech stupňů studia (od stadia "uchazeč" až po stadium "absolvent"); starat se o agendu spojenou s poskytováním všech druhů stipendií; zadávat změny předmětů a nových studijních plánů v elektronické studijní agendě STAG; zajišťovat zápisy studentů a kontroly plnění studijních plánů jednotlivých studentů; organizačně zajišťovat imatrikulace a promoce; spravovat archiv studijního oddělení; zajišťovat spisovou agendu (FIS), objednávky pro studijní oddělení (VERSO); vést agendu tzv. uznané doby rodičovství; podílet se na administrativě spojené s akreditacemi studijních programů.Rádi se potkáme s člověkem, který: má ukončené minimálně středoškolské vzdělání; ovládá anglický jazyk- minimálně úroveň B2 dle SERR (na fakultě je velké množství zahraničních studentů); umí pracovat s PC (MS Word, MS Excel, MS Outlook), vyhledávání na Internetu; je bezúhonný, vstřícný, pečlivý a zodpovědný; je samostatný a prokáže vlastní iniciativu při plnění povinností; je odolný vůči stresu; rád pracuje v kolektivu, vystupuje a komunikuje asertivně a zdvořile (verbálně i písemně); se rád vzdělává a učí nové věci (zákonné normy, studijní normy, elektronická studijní agenda a další).Na co se u nás můžete těšit: nástup ideálně od 1. 4. 2022; smlouvu na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou; začátek mezi 6:30 – 8:00 dle dohody; přátelské pracovní prostředí, rozmanitá pracovní náplň; dotované stravování, zvýhodněné mobilní tarify a bankovní služby, Microsoft Office zdarma do soukromých zařízení, možnost využití univerzitní školky, jazykové a zaměstnanecké kurzy. Písemné přihlášky (životopis a motivační dopis) posílejte elektronicky na jobs@prf.jcu.cz do 15.2.2022. Více informací o fakultě naleznete na www.prf.jcu.cz .

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -

Inzerující společnost

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, IČO: 60076658

Kontakt
Životopis, , jobs@prf.jcu.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services