Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Diakonie ČCE - středisko sociální pomoci v Mostě-2, Most, Most (informace o místu práce: Most)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 27430 - 29430 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: VEDOUCÍ SLUŽBY/SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ -ICE- Vysokoškolské vzdělání v souladu s odbornou způsobilostí sociálního pracovníka ve smyslu ustanovení zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách- Trestní bezúhonnost- Zdravotní způsobilost- Prokazatelnou praxi v sociálních službách a zkušenost s vedením týmu- Dobré organizační schopnosti- Komunikativnost, schopnost týmové i samostatné práce- Dobrou znalost zákona o sociálních službách a standardů kvality sociálních služeb- Zájem o problematiku bezdomovectví a domácího násilí- Zdatnost v administrativě, velmi dobré uživatelské kompetence v práci na počítači- Zásadovost, spolehlivost- Aktivní přístup- Ochota vzdělávat se, rozvíjet se a učit se novým trendům v přístupu k pomoci a podpoře lidí bez domova- Řidičské oprávnění skupiny B výhodouCo vás čeká- Řízení a koordinace aktivit pobytové sociální služby azylového domu (organizační, personální, administrativní, projektové)- Vedení pracovního týmu- Řízení kvality služby- Strategické a rozvojové plánování - Metodická činnost- Jednání s úřady a institucemi- Vedení dokumentace- Jednání se zájemci o službu, příjem uživatelek do služby, sociální práce s uživatelkami a jejich dětmi, vedení sociálních programůNabízíme - Pracovní uplatnění na hlavní pracovní poměr s úvazkem 1,0 v neziskové organizaci v pobytové sociální službě pro ohrožené matky s dětmi a ženy- Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou- Účast na celospolečensky prospěšných aktivitách- Bonusovou dovolenou navíc- Supervizní a metodickou podporu- Celoživotní vzděláváníPřihlášky do výběrového řízení- Nejpozději do 31. 01. 2022 zasílejte na adresu strizova@most.diakonie.cz přihlášku do výběrového řízení, která bude obsahovat- strukturovaný životopis- motivační dopis- V prvním kole výběrového řízení budou posouzeny zaslané materiály a vybraní uchazeči budou pozváni do druhého kola k osobnímu pohovoru.- S případnými dotazy se obracejte na ředitelku střediska:- Bc. Markéta Strížová- Mobil: 739 685 361 v době od 7:00 do 15.30 hod.- E-mail: strizova@most.diakonie.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

Diakonie ČCE - Středisko sociální pomoci v Mostě, IČO: 70863601

Kontakt
Markéta Strížová, 739 685 361, strizova@most.diakonie.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services