Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 4050 - 8100 Kč

Nástup od: 11. 1. 2022

Poznámka: Distributor/ka reklamních letáků - vhodné i pro OZPJsme společnost Česká distribuční, která je již 30 let předním hráčem v neadresné distribuci propagačních letáků a v doručování adresných zásilek. Ročně rozneseme takřka 2 miliardy propagačních materiálů. Aktuálně jsme druhým největším zaměstnavatelem osob se zdravotním postižením v České republice. Součástí naší distribuční sítě je téměř tisícovka těchto zaměstnanců. Distributoři, kteří se pravidelně starají o roznos reklamních a informačních materiálů, jsou tedy základním a nepostradatelným článkem naší firmy.Proto hledáme nové kolegy, kteří naši síť ještě rozšíří.Co u nás budete dělat?- příjem letáků od dopravce a kontrola jejich počtu- příprava letáků k roznosu- roznos letáků ve svěřené lokalitě (s pomocí naší praktické tašky nebo vozíku na kolečkách) do poštovních nebo hromadných schránek či na odkladná místa- potvrzení ukončení roznosu e-mailem nebo telefonemCo od Vás požadujeme?- nemusíte mít žádné speciální znalosti či předchozí zkušenosti, vše vás zaučíme- požadujeme pouze svědomitost a zodpovědnost, zkrátka někoho, na koho se můžeme spolehnoutCo Vám nabízíme?- práci ve stabilní společnosti s dlouholetou tradicí a přátelským kolektivem- výhody hlavního pracovního poměru (odvod na sociální a zdravotní, nárok na dovolenou, nemocenskou, započtení odpracovaných let do starobního důchodu, apod.)- dlouhodobou spolupráci- nástup IHNED, popř. dle dohody- individuální a vstřícný přístup k zaměstnancům, pomoc a radu ze strany vedoucího- zkrácený úvazek 10, 15 nebo 20 hodin týdně - dle velikosti sektoru a počtu schránek- pravidelný měsíční hrubý příjem při úvazku 20 hod./týden činí 8 100 Kč- možnost měsíční prémiové složky- flexibilní rozvržení práce dle svých potřeb- místo výkonu práce: okres, dle místa bydliště uchazeče- zaměstnáním u nás nepřicházíte o nárok na invalidní důchod- možnost zkušebního roznosu letákůJste osoba se zdravotním postižením a nevíte, zda je pro vás práce vhodná?Otestujte se na www.testdistributora.cz. Více informací na www.distribucni.cz.Zaujali jsme Vás? Pak nám, prosím, pošlete životopis nebo nám zavolejte na bezplatnou telefonním linku 800 800 882 v době 9.00 - 15.00 hod.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

Česká distribuční k.s., IČO: 26791692

Na Rovince 879, 720 00 Ostrava - Hrabová

Kontakt
Markéta Výtisková, 800 800 882, nabor-ozp@distribucni.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Služby

Lokality:

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services