Servisní technik jeřábů a zdvihacích zařízení

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Štětí (informace o místu práce: Štětí)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Už vás nebaví pracovat v automotive firmách na směny? Chcete mít flexibilní pracovní dobu, auto od firmy i k soukromým účelům a pestrou práci? Máte platnou vyhlášku 50, jste ochotní jezdit ke klientům a nebojíte se výšek? Zašlete svůj aktuání životopis! –Vaším úkolem bude provádění pravidelných inspekcí, údržby a oprav zdvihacích zařízení u našich zákazníků v ČR –Dále též jejich montáž a modernizace –Inspekce zdvihacích zařízení –Kontrola opotřebitelných dílů (například stykače, ovladače, brzda, lana, řetězy, kola) –Diagnostika závady v elektro-systému –Stažení dat z řídící jednotky –Výměna vadných dílů elektro (například stykače, řídící deska, enkodér, motor) –Výměna opotřebitelných dílů na jeřábu (lano, řetěz, motory, převodovky atd

Jiné výhody

–Perspektivní práci u zahraniční firmy –5 týdnů dovolené –Vybavené auto, notebook, telefon iPhone (nástroj pro digitální reportování) –Výjezdy k zákazníkům z místa bydliště –Příspěvek na stravování a penzijní připojištění –Pravidelná odborná školení –Auto i k soukromým účelům dle dohody NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–Vyhláška 50/78 Sb. min §6 (elektrikář, elektromechanik) –Řidičský průkaz sk. B –Zdravotní způsobilost pro práci ve výškách –Zkušenosti z oboru velkou výhodou –Samostatnost, pečlivost –Vyšší vzdělání vítáno (možnost posunu na pozice školitel, specialista, revizní technik) –AJ výhodou –Svářečský průkaz výhodou –Revizní technik EZ nebo ZZ výhodou

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services