Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace, Třebíč, Třebíč (informace o místu práce: Třebíč)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 27480 - 36470 Kč

Nástup od: 13. 1. 2022

Poznámka: Typické činnosti vykonávané na této pozici:o odpovědnost za vedení úseku pro informatiku v oblasti informatiky a kybernetické bezpečnosti vč. řízení lidských zdrojů v dané oblasti,o odpovědnost za vytváření, řízení, koordinaci a podporu projektů rozvoje informačních technologií v rámci nemocnice, koordinace rozvojové činnosti se zřizovatelem, návrh a realizace architektury IS nemocnice, vytváření koncepce informatizace nemocnice vč. koordinace a implementace,o odpovědnost za správu a dohled stávajících informačních technologií nemocnice,o odpovědnost za koordinaci činností v rámci interních i externích zdrojů IT služeb,o plnění povinnosti vyplývající z vnitřních předpisů nemocnice,o odpovědnost za spolupráci v rámci ostatních zdravotnických i nezdravotnických úseků nemocnice.Požadujeme:o vysokoškolské vzdělání v magisterském/bakalářském studijním programu Informatika, případně v jiném příbuzném oboru,o praxe ve vedoucí pozici minimálně 3 roky,o praxe v oblasti IT minimálně 5 let,o praxe v oblasti IT ve zdravotnictví výhodou,o praktické zkušenosti s vedením rozsáhlých projektů,o základní znalost anglického jazyka,o strategické myšlení, spolehlivost, samostatnost, flexibilita, o organizační a řídící dovednosti, schopnost týmové spolupráce.Náležitosti přihlášky do výběrového řízení:o strukturovaný profesní životopis,o motivační dopis,o zpracovaná koncepce řízení útvaru IT v nemocnici, mimo jiné i s ohledem na kybernetickou bezpečnost (rozsahu max. 2 stran A4),o doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání (ověřená kopie či originál dokladu k nahlédnutí),o výpis z evidence Rejstříku trestů, ne starší než 3 měsíce (u cizinců odborný doklad příslušného státu),o čestné prohlášení uchazeče, že proti němu není vedeno soudní nebo trestní řízení.Vaše přihlášky v písemné podobě očekáváme na adrese: Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace, personální oddělení, Purkyňovo nám. 133/2, 674 01 Třebíč nebo v elektronické podobě na adrese personalni@nem-tr.cz. Přihlášky zasílejte do 28. 2. 2022. Obálku, či předmět Vašeho emailu označte slovy: "Náměstek pro IT".Nabízíme: o perspektivní a stabilní zaměstnání v zajímavém pracovním prostředí,o práce s novými technologiemi a informačními systémy,o podílení se na rozvoji v nové oblasti v nemocnici i na krajské úrovni,o 12. platová třída, příplatek za vedení,o dovolená 25 dnů,o benefity: - příspěvek na závodní stravování,- příspěvek na penzijní připojištění do výše 700 Kč,- zvýhodněné ceny volání pro zaměstnance a jeho rodinu,- příspěvek na sportovní a kulturní aktivity,- příspěvek na očkování proti chřipce, klíšťové encefalitidě a hepatitidě,- nepeněžní dary při životní jubileu 50, 55 a 60 let věku,- finanční odměny (odchod do důchodu, životní výročí 50 let věku, dárci krve)..

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Nemocnice Třebíč, příspěvková organizace, IČO: 00839396

Purkyňovo nám. 133/2, 674 01 Třebíč - Jejkov

Kontakt
Nikola Dusíková, 568 809 455, personalni@nem-tr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Třebíč

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services