Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: BURNING TECHNOLOGY a.s. - Šenov u Nového Jičína, Nový Jičín, Šenov u Nového Jičína (informace o místu práce: Šenov u Nového Jičína)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 32000 Kč

Nástup od: 7. 1. 2022

Poznámka: z: 06.01.2022 Místo vhodné i pro OZZ. O nás:Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. byla založena v roce 2017. Sídlo má v Olomouci, provozovnu v Šenově u Nového Jičína. Náplní její činnosti je vlastní vývoj, konstrukce, výroba a prodej krbových kamen a krbových vložek pod obchodní značkou AmbiFire. - Naším cílem je vytvořit z malého start-up projektu renomovanou strojírenskou společnost, která se stane synonymem pro kvalitní, inovativní a uživatelsky přátelská krbová kamna a vložky.- Produkty jsou distribuovány nejen na český a slovenský trh, ale zejména na zahraniční trhy jako je EU, Norsko nebo Austrálie. Popis pracovní náplně:- Vývoj nových výrobků a zajímavých řešení.- Inovativní přístup k zadanému úkolu.- Tvorba a úprava výkresové dokumentace.- Práce v 2D i 3D prostředí.- Spolupráce s oddělením obchodu.- Spolupráce s výrobou v průběhu konkrétních projektů.- Služební cesty po ČR i zahraničí.- Účast na certifikaci.- Uvedení nového výrobku do výroby.Požadavky:- Praxe na podobné pozici - výhodou praktická znalost Autocad Inventor.- Znalost čtení technické dokumentace.- Vysoké pracovní nasazení a samostatnost v rozhodování.- Práce na PC.-ŘP. sk. B- Zajímavé platové ohodnocení dle praxe a zkušeností, moderní zázemí a přátelský kolektiv.- Znalost cizího jazyka není podmínkou, ale výhodou.Nabízíme:- Po 1. roce smlouva na dobu neurčitou.- Flexibilní pracovní doba.- Příležitost prosazovat vlastní nápady.- Bezproblémové parkování v areálu firmy.- Po zapracování možnost navýšení platu.Kontaktní Osoba: Marek Vajbar - technický ředitelŽivotopisy zasílejte na adresu: marek@burn-tech.czTelefonicky v době 8:00-14:00 na tel. č. +420 774 056 030.Pokud do dvou týdnů nepříjde odpověď, nepostupujete do užšího výběrového řízení.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

BURNING TECHNOLOGY a.s., IČO: 06007155

Stupkova 952/18, 779 00 Olomouc - Nová Ulice

Kontakt
Marek Vajbar, technický ředitel, 774 056 030, marek@burn-tech.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services