Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Sociální poradna - Chomutov II., Chomutov, Chomutov (informace o místu práce: Chomutov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 - 26800 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: K.Drapak@seznam.czMísto výkonu práce - Pod Břízami 5321. ChomutovHledáme sociálního pracovníka nebo pracovnici pro přímou práci s cílovou skupinou, pocházejících ze socioekonomicky znevýhodněného a/nebo kulturně odlišného prostředí. Cílem je jejich motivace rodin v nepříznivé sociální situaci, vedení příslušné administrativy- spolupráce s dalšími institucemi osvětová činnost pro veřejnost a organizování vzdělávacích a aktivit pro rodiny a jednotlivce. Specifické požadavky - odpovídající kvalifikace pro výkon činnosti sociálního pracovníka podle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb., vzdělání v sociální oblasti (diplomovaný specialista či vysokoškolské v dané oblasti dle zákona č.108/2006 Sb., trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost Obecné předpoklady - dobré komunikační dovednosti a osobnostní předpoklady pro práci s cílovou skupinou služby, zkušenost s prací v sociální poradně či obdobného zaměření, znalost legislativy, znalost sociálně vyloučených lokalit a daného prostředí a zkušenosti s terénní prací výhodou, znalost romských kulturních specifik výhodou, řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidič/řidička, znalost práce na PC (MS Office)Nabízíme - pracovní poměr na 1,0 úvazku, odpovídající finanční ohodnocení, možnost dalšího vzdělávání, zaměstnanecké výhody, zaměstnání ve velké a stabilní organizaci, zajímavou a odpovědnou práci v terénu, možnost průběžného vzdělávání, profesního rozvoje a seberealizaci, práci v zavedené a respektované organizaci s dlouholetou praxí Náplň práce: - terénní sociální práce s rodinami v nepříznivé sociální situaci v městě Jirkov, ambulantní forma bude probíhat na Chomutov II, Pod Břízami 5321. Chomutov 430 04 , vedení příslušné administrativy, spolupráce s dalšími institucemi Pracovní smlouva na dobu určitou – následně prodloužení na dobu neurčitou.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Charita Most, IČO: 70828920

Kontakt
Krisitán Drapák, 603 148 127, K.Drapak@seznam.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services