Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Arkon Flow Systems, s.r.o.-prac., Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 - 60000 Kč

Nástup od: 3. 1. 2022

Poznámka: Kontakt telefonicky 9.00 - 16.00 hod., e-mailem. Společnost Arkon Flow Systems, s.r.o. zabývající se výrobou, vývojem a exportem indukčních průtokoměrů hledá vhodného kandidáta na pozici Sales Manager. Jsme menší česká firma zhruba o 20 zaměstnancích s patnáctiletou tradicí, se sídlem v Brně a s distribuční sítí rozvinutou ve více jak 15 zemích světa.Z důvodu nových projektů hledáme v současné době do našeho přátelského týmu parťáka a sympatického kolegu / kolegyni s přirozeným obchodním duchem a schopností domluvit se v angličtině. Rádi bychom k nám přivítali týmového hráče, který má zájem pracovat s partnery z různých světových trhů a pomáhat nám prosazovat naše výrobky na dalších světových trzích, nebojí se různých výzev a rád se učí novým věcem. Co bude spadat do Vaší odpovědnosti:" Správa existující zahraniční distribuční sítě a její další rozvoj" Vyhledávání nových obchodních příležitostí na zahraničních trzích a jejich následný rozvoj" Prezentace nových produktů a zpracování cenových nabídek" Zpracovávání poptávek, tvorba cenových nabídek a příprava podkladů pro tendery" Zpracování objednávek, koordinace s výrobou" Spolupráce s vývojovým oddělení, zpracování zpětné vazby od klientů, předkládání nových požadavků na inovace, spolupráce na obchodně-technických inovacích našich produktů a služeb" Tvorba měsíčního obchodního a marketingového plánu, odpovědnost za jeho plnění a dodržování časových termínů." Pravidelný reporting obchodních aktivit a práce v CRM systému.Co požadujeme:" SŠ / VŠ vzdělání" Předešlá praxe v obdobné pozici nebo v oblasti exportu výhodou" Anglický jazyk slovem a písmem, další jazyk výhodou" Obchodního ducha, vysokou míru samostatnosti, flexibility a schopnost řešení nestandardních požadavků od klientů" Dobré komunikační a vyjednávací schopnosti" Spolehlivost, schopnost zvládat více aktivit najednou" Organizační schopnosti včetně umění efektivně plánovat a řídit své aktivity" Chuť na sobě neustále pracovat a učit se novým věcemCo nabízíme:" Zázemí stabilní a neustále se rozvíjející společnosti " Příjemné pracovní prostředí, skvělý tým kolegů a pohodovou pracovní atmosféru" Komplexní vstupní zaškolení " Prostor pro samostatnost a tvůrčí přístup" Odpovídající platové ohodnocení" Firemní akce a jiné firemní benefityNástup co nejdříve, nebo nejpozději 1.3.2021.Těšíme se na Váš životopis a na setkání při osobním pohovoru.Prémie, stravenky, dovolená 5 týdnů, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, flexibilní začátek/konec pracovní doby

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Arkon Flow Systems, s.r.o., IČO: 27683826

Berkova 534/92, 612 00 Brno - Královo Pole

Kontakt
Klára Šicnerová, 736 484 375, klara.sicnerova@arkon.co.uk

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services