Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. - 01 (sídlo), Ústí nad Labem, Ústí nad Labem (informace o místu práce: Ústí nad Labem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Turnusové služby

Mzda: 24500 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Náplň práce:" řízení vozidel městské hromadné dopravy (autobus)," práce v turnusovém rozdělení služeb - ranní, odpolední, dělené směny," dodržování platné legislativy (např. zákonů, vyhlášek)," podávání základních provozních informací cestujícím," dodržování jízdních řádů, odbavování, prodej jízdenek cestujícím ve vozech, kontrola jízdních dokladů," znalost a dodržování tarifních podmínek, smluvních přepravních podmínek, vnitřních předpisů a nařízení," spolupráce s přepravními kontrolory," kontrola vozidla před výjezdem a během služby," dodržování výstrojové kázněPožadavky na pozici:" ukončené základní vzdělání, rejstřík trestů bez záznamu, výpis z evidenční karty řidiče - maximální bodové hodnocení je 3 body," dobrý zdravotní stav," bezproblémová komunikace v českém jazyce," řidičský průkaz sk. "D" a profesní způsobilost pro skupinu "D"," vlastnictví řidičského průkazu ČR" časová flexibilita - plán směn dle potřeb zaměstnavatele," profesionální chování a příjemné vystupování," loajalita, odolnost vůči stresu, asertivita, zodpovědnost, pečlivost.Nabízíme:" zázemí stabilní společnosti," práci na "HPP", fond pracovní doby 40 hod/týden, směnný provoz," 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní/životní připojištění, stejnokrojové vybavení, stravenky, flexipassy, jízdní výhody pro zaměstnance a rodinné příslušníky, příspěvek na rekreaci dětí do 15 let," další příspěvky ze sociálního fondu," mzdu odpovídající pracovnímu nasazení a dle tarifů společnosti," možnost získání požadované kvalifikace (ŘP skupiny "D" a profesní způsobilosti pro skupinu "D") prostřednictvím vlastní AutoškolyVýčet požadovaných dokladů pro zařazení uchazečů do výběrového řízení: " strukturovaný životopis: jméno, příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, kontaktní údaje (mobil, e-mail)," kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání," výpis z Rejstříku trestů a z Evidenční karty řidiče, ne starší než 3 měsíce.Přihlášky zasílejte na e-mail: personalni@dpmul.cz, případně v zalepené obálce označené textem: "Volné pracovní místo - řidič" na adresu: Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s., sekretariát výkonného ředitele společnosti, Jateční 426, 400 19 Ústí nad Labem. Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s., IČO: 25013891

Revoluční 26, 401 11 Ústí nad Labem

Kontakt
Kateřina Mlnaříková, 739404792, mlnarikova@dpmul.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services