Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Petr Vokrouhlík - provozovna Zahradní, Příbram, Sedlčany (informace o místu práce: Sedlčany)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17000 - 23000 Kč

Nástup od: 14. 12. 2021

Poznámka: Pozice: dělník/cePožadavky:Manuální zručnost, časová flexibilita, spolehlivost, pečlivost, chuť učit se novým věcem, možnost zvyšování kvalifikací. Vítán řidičský průkaz sk. B (není podmínkou). Náplň práce 1. Pomocné práce v autodílně. Zejména: odstraňování starých fólií a polep nových reklamních nápisů na závodních a soutěžních vozech. Čištění interiérů a exteriérů, přípravné práce před opravy karosérií a lakováním, odstraňování koroze, broušení, apod., na osobních automobilech. 2. Případně náročnější práce po vzájemné dohodě se zaměstnavatelem, například: vytváření nových návrhů reklamních designů (uspořádání reklamních nápisů), pastování a leštění karosérií na osobních, sportovních, závodních a soutěžních vozech. Renovace starých autolaků, hliníkových kol, plastů a chromových autodílů, drobné autolakýrnické a automechanické práce, autodiagnostika (vyhledávání závad na osobních automobilech), sportovní úpravy + tuning a jiné práce, dle pracovních schopností, zájmu o tuto práci a po zaškolení. Zaměstnanecké výhody:Bonusy/ prémie, školení, vzdělávací kurzy, firemní akce, zajištěné ubytování. Možnost účasti v závodním týmu při automobilových závodech, zejména ve sprintu na 200 a 400 m, např. (Tuning Extréme Show na letišti u Dl. Lhoty, Příbram), v rallycrossu (Sedlčanská kotlina), automobilových soutěžích - rally (Rally Příbram), automobilových výstav (Autoshow Praha) a případně jiných sportovních akcích, v pracovní pozici dělnice /dělník. Při velkém zájmu o závodní činnost, dosažení dobrých výsledků a časů při tréninkových jízdách na uzavřené trati, například při testování závodních a soutěžních vozů: (asistenční zaměření - automobilová jezdkyně /spolujezdkyně, jezdec /spolujezdec). Nástup možný ihned. Mzda: 17 000,- až 23 000,-KčKontakt: Vokrouhlík Petr, tel.: 724 100 105, e-mail: czech.motorsport.team@centrum.czPrvní kontakt: osobně po telefonické domluvě, telefonicky po - pá 8:00 - 12:00, 13:00 - 18:00, so 8:00 - 12:00 hod.Místo výkonu práce: Petr Vokrouhlík - provozovna Zahradní, Zahradní č.p. 1304, Sedlčany

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

Petr Vokrouhlík, IČO: 45089426

Kontakt
Petr Vokrouhlík, 724 100 105, czech.motorsport.team@centrum.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services