Specialista SCADA Chomutovsko

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hora Svaté Kateřiny (informace o místu práce: Hora Svaté Kateřiny)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

–Zajišťování provozu, servisu, rozvoje a správy lokálních řídicích systémů (LŘS) kompresorových a předávacích stanic plynu. –Zajišťování provozu, servisu, rozvoje a správy systémů technické ochrany objektů STO (EPS, PDS, CCTV, SKV, PZTS). –Podpora operátorů v oblasti řídících systémů a systémů technické ochrany. –Samostatné řešení realizací servisních, rozvojových a správcovských úkolů v automatizovaných systémech řízení a STO. –Ve spolupráci s externími konzultanty a experty řešit na základě vývojových prací údržbu a rozvoj řídících systémů a STO. –Podílet se na zajištění pohotovostí pro LŘS technologických objektů. –Provádět úpravy a diagnostiku instrumentace a hardwaru a softwaru LŘS. –V spolupráci se servisními organizacemi a provozem provádět funkční zkoušky systémů EPS, PDS a ESD –Zpracovávat metodické pokyny pro uživatele výpočetní a řídicí techniky ASŘTP a zajišťovat tvorbu a aktualizaci programové dokumentace LŘS a STO. –Podílet se na zpracování analýz a koncepcí dalších vývojových trendů LŘS s STO. –Aktivně prosazovat bezpečnostní pravidla SecPol mezi uživatele LŘS a STO.

Jiné výhody

–5 týdnů dovolené –3 Sick days –1 den placeného volna na mimořádné události –Poukázky Flexipass –Multisport karta –Příspěvek do penzijně-pojistného programu

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–SŠ / VŠ vzdělání elektro technického směru –Praxi v oblasti návrhu, správy a provozu řídicích systémů –Všeobecnou znalost systémů DCS a SCADA, základy programování PLC a základní diagnostika dle IEC 1131.3 (LD, ST, FBD, SFC). –Znalost DCS systému PCS7 –Znalost principů EPS, PDS, CCTV, SKV, PZTS –Znalosti v oblasti Funkční bezpečnosti dle ČSN IEC 61508 a 61511 výhodou –Min. vyhl. 50/78 Sb., §5 –Aktivní řidič sk. B –Mírně pokročilá znalost anglického jazyka (B1)

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services