Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: MĚSTO CHRASTAVA, Liberec, Chrastava (informace o místu práce: Chrastava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17900 - 22990 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: Místo výkonu práce: Město Chrastava a obec Stráž nad Nisou Platové zařazení: 6. platová třída - rozpětí tarifních platů podle délky započitatelné praxe od 17900,- do 22.990,- Kč měsíčně, + rizikový příplatek, možnost osobního hodnocení a odměn (odměňování podle zák. č. 262/2006 Sb., a nař. vl. č. 341/2017 Sb.)Charakteristika vykonávané činnosti: pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu domácnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředímPožadavky:- řidičský průkaz sk. "B" - aktivní řidič - obor zdravotní sestra, ošetřovatel, sanitář - výhodou- dobré komunikační schopnosti, asertivní jednání, samostatnost v rozhodování, zodpovědnost, psychická stabilita i v krizových situacích, schopnost flexibilně a rozvážně jednat v nečekaných situacích- dobré vyjadřovací schopnosti - znalost práce na PC (Office: zejména Word a Excel základní uživatelská úroveň)Uchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti:- přesné označení výběrového řízení- jméno, příjmení a titul uchazeče- datum a místo narození uchazeče- státní příslušnost uchazeče- místo trvalého pobytu uchazeče- číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana- datum a podpis uchazečeVýčet dokladů, které zájemce připojí k přihlášce:- strukturovaný profesní životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se shora uvedených činností- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce - ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzděláníPracovní poměr: na dobu neurčitouPředpokládaný termín nástupu: leden - únor 2022Lhůta pro podání přihlášky: 20. prosince 2021Způsob podání přihlášky: písemně nebo osobně na adresu: podatelna MěÚ, Město Chrastava,nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, telefon: 482 363 811Další informace podá Hana Urbanová, vedoucí odboru pro záležitosti občanů Městského úřadu Chrastava, tel. 482 363 825, 607 738 350, e-mail: urbanova@chrastava.cz e-mail: chvala@chrastava.cz; podatelna@chrastava.czVyhlašovatel si vyhrazuje právo v odůvodněných případech nevybrat žádného z uchazečů.Obálku označte textem: Veřejná výzva - pečovatelka (pečovatel)

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

MĚSTO CHRASTAVA, IČO: 00262871

Kontakt
Hana Urbanová, 482 363 825, 607 738 350, urbanova@chrastava.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services