Servisní technik elektro s cestování a kapesným Plzeň

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Plzeň (informace o místu práce: Plzeň)

Mzda: 35 000–38 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Představte si, že pracujete jako servisní technik. Jste vyslán na 6 týdnů na služební cestu do norského Bergenu, Sofie, Říma nebo francouzského Saint-Étienne. Dostanete diety a kapesné, které je při takto dlouhé služební cestě 40% z diet za každý den. Co budete dělat po práci? Zajdete s kolegy na pivo? Půjdete si zaběhat nebo do fitka? Pozvete přítelkyni, které ukážete město? 60% času strávíte v zahraničí, 40% služebními cestami po České republice. Cestování po naší republice nabízí časovou flexibilitu a prostor pro samostatnou koordinaci práce. Důležitý je výsledek. Nabízíme nástupní mzdu v rozmezí 35000 - 38000 Kč hrubého s příslibem navýšení po zaučení.

Jiné výhody

ČEHO SI NA PRÁCI CENNÍ NAŠI SERVISNÍ TECHNICI? Každý den přináší nové výzvy - servisní zásahy na trolejbusech v tuzemsku i zahraničí Práce není stereotypní Nemusíte sedět celé dny u počítače Budete jezdit slušnými služebními vozy Když si nebudete vědět rady, zavoláte si kdykoliv o pomoc Na výjezdy s sebou dostanete nářadí, za které se rozhodně nebudete stydět Chtě nechtě si zlepšíte komunikační dovednosti v různých jazycích Cafeterie Benefity – až 4800 Kč ročně pro volný čas a kulturu, správa stravenek, čerpání benefitů pomocí Edenred Card Příspěvek na penzijní připojištění 1300 Kč měsíčně Dotované stravování v kantýně přímo v areálu společnosti 5 týdnů dovolené, 2 dny Sick Days Skupinové i individuální jazykové kurzy (skupinové kurzy zdarma) Další benefity jako místo pro děti v dětské skupině Koumáci při Techmanii, firemní akce, očkování proti chřipce Celý tým servisních techniků se těší na nového kolegu. Proměňte své představy v realitu a napište nám!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Musíte mít Vyhlášku 50 par. 5 - vyhláška může být propadlá Zájem o elektrotechniku a již nějaké zkušenosti s manuální prací v tomto oboru Řidičský průkaz - hledáme aktivního řidiče, který dokáže odřídit i delší cesty Požadujeme znalost práce na PC - budete pracovat s diagnostickým SW, Excelem, Wordem (vyřizování agendy spojené se reklamačním řízením) Musíte se umět v cizině dorozumět

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services