Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: BP Lumen s.r.o., Trutnov, Úpice (informace o místu práce: Úpice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 - 50000 Kč

Nástup od: 3. 1. 2022

Poznámka: Hledáme zkušeného Supply chain manažera do nově slučovaného týmu SC výroby a velkobochodní části firmy, který v nově vzniklé manažerské pozici převezme odpovědnost za správné fungování celého SCM jako celku i jeho dílčích částí.Co bude vaší pracovní náplní:Stanovení krátkodobé i dlouhodobé strategie firemní logistiky, dodávek a distribuce materiálu a zboží, i strategie produktivního využití strojů a odpadového hospodářství... to vše v souladu se strategií naší organizace.V rámci toho budete zabezpečovat, optimalizovat, plánovat, řídit a koordinovat procesy v logistickém řetězci, tj. procesy např.:- odborných činností spojených s optimalizací dopravy a přepravy v rámci řízení logistických procesů;- hodnocení a výběru dopravců vzhledem k daným parametrům a ekonomické výhodnosti dodávek, ve spolupráce s týmem nákupu;- unifikace, typizace, paletizace a kontejnerizace v logistice a skladovém hospodářství.Dále k Vaší roli bude patřit např.:- jednání s klíčovými dodavateli a zákazníky v oblasti nastavení logistických procesů a dodacích podmínek ve spolupráci s nákupem;- tvorba příslušné dokumentace v rámci řízení logistických a distribučních procesů;- sledování a posuzování vývojových trendů v logistice;- v neposlední řadě budete úzce spolupracovat nejen s lidmi ve vašem týmu, ale také týmem výroby, nákupu, obchodu atp.; hierarchicky budete spadat pod provozního ředitele výroby.Požadujeme:- předchozí pracovní praxi na obdobné pozici, nejlépe ve výrobní společnosti.;- praktické znalosti a dovednosti efektivního a strategického plánování (tvorba plánu, ale i zajištění jeho dodržení), i plánování nákladů; praktické znalosti vytváření výrobního plánu a jeho vyhodnocování (náklady, efektivnost,…);- zkušenosti s vedením kolektivu pracovníků (schopnost řízení, vedení, motivace i kontroly výsledků);- pokročilou znalost práce s MS Office (především Excel, Word,…), Outlook, Google documents, …;- technické a logické uvažování, dobré organizační, koordinační, komunikační i vyjednávací schopnosti;- znalost anglického jazyka slovem i písmem, alespoň na komunikační úrovni.Nabízíme:Atmosféra rodinné firmy s dlouholetou tradicí v cyklistickém oboru. Pracovat budete ve veselém a podporujícím kolektivu. Flexibilní pracovní doba od pondělí do pátku. Místo výkonu práce přímo v místě všeho dění - v Úpici.Pracovní smlouva pro první rok na dobu určitou, následně s možností prodloužení na neurčito.Mzda odpovídající zkušenostem, se kterými přicházíte (samozřejmě s potenciálem růstu dle vaší práce po řádném usazení do role) a dále benefity jako jsou: stravenkový paušál 70 Kč / den, týden dovolené navíc po prvním roce pracovního poměru, velkoobchodní slevy na naše (elektro)kola a další cyklistický sortiment a po prvním kalendářním roce zaměstnání kredit do programu Benefit plus. Nástup možný ihned.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

BP Lumen s.r.o., IČO: 05565375

Puškinova 546, 542 32 Úpice - Úpice

Kontakt
Kontakt, 499881327, v.teichmanova@bplumen.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Úpice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services