Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Petr Vokrouhlík - provozovna Zahradní, Příbram, Sedlčany (informace o místu práce: Sedlčany)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 17000 - 23000 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Pozice: asistent/kaPožadavkyManuální zručnost, časová flexibilita, spolehlivost, pečlivost, chuť učit se novým věcem, možnost zvyšování kvalifikací. Vítán řidičský průkaz sk. B (není podmínkou). Náplň práce 1. Administrativa (PC, internet, objednávky náhradních autodílů, vyhledávání zakázek např. nabídky ojetých osobních vozů + dovoz, inzerce, prodej, pronájem vozů, aj.), pomocné práce v autodílně. Zejména: odstraňování starých fólií a polep nových reklamních nápisů na závodních a soutěžních vozech, čištění interiérů a exteriérů, apod.2. Případně náročnější práce po vzájemné dohodě se zaměstnavatelem: vytváření nových návrhů reklamních designů, uspořádání rekl. nápisů, grafické zpracování, pastování a leštění karosérií na sportovních, závodních a soutěžních vozech. Renovace starých autolaků, hliníkových kol, plastů a chromových autodílů, drobné autolakýrnické a automechanické práce, autodiagnostika (vyhledávání závad na osobních automobilech), sportovní úpravy + tuning a jiné práce, dle pracovních schopností, zájmu o tuto práci a po zaškolení. Zaměstnanecké výhody.Bonusy/ prémie, školení, vzdělávací kurzy, firemní akce, zajištěné ubytování. Možnost účasti v závodním týmu při automobilových závodech, zejména ve sprintu na 200 a 400 m, např. (Tuning Extréme Show na letišti u Dl. Lhoty, Příbram), v rallycrossu (Sedlčanská kotlina), automobilových soutěžích - rally (Rally Příbram), automobilových výstav (Autoshow Praha) a případně jiných sportovních akcích, v pracovní pozici asistentka. Při velkém zájmu o závodní činnost, talentu, dosažení výborných výsledků a časů v jezdeckém umění při tréninkových jízdách na uzavřené trati, například při testování závodních a soutěžních vozů: (asistenční zaměření - automobilová jezdkyně/ spolujezdkyně). Nástup možný ihned. Mzda: 17 000,- až 23 000,- KčKontakt: Vokrouhlík Petr, tel.: 724 100 105, e-mail: czech.motorsport.team@centrum.czPrvní kontakt e-mailem nebo telefonicky - volat pouze v pracovní dny 8:00 - 12:00, 13:00 - 16:00 hodinMísto výkonu práce: Petr Vokrouhlík - provozovna Zahradní, Zahradní č.p. 1304, Sedlčany

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

Petr Vokrouhlík, IČO: 45089426

Kontakt
Petr Vokrouhlík, 724 100 105, czech.motorsport.team@centrum.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Sedlčany

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí...více

Partners Financial Services