Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: NADĚJE 02, Vsetín, Vsetín (informace o místu práce: Vsetín)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 16000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE - OSOBNÍ ASISTENCE (TERÉNNÍ SLUŽBA) - PP ZKRÁCENÝMožnost prodloužení pracovního poměru.POŽADUJEME: Vzdělání min. vyšší odborné nebo VŠ, odpovídající vzdělání dle zákona o sociálních službách 108/2006 Sb.; zkušenost práce s lidmi se zdravotním hendikepem a vedením týmu (výhodou); soulad s posláním NADĚJE, respektující přístup k lidem, orientace na podporu a integraci; velmi dobré komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu, příjemné vystupování, dobrou organizaci práce; uživatelskou dovednost na PC; ŘP sk. B - aktivní řidič; trestní bezúhonnost; zdravotní způsobilost.NÁPLŇ PRÁCE: Poskytuje sociální služby převážně dospělým lidem se zdravotním hendikepem - lidem s mentálním, kombinovaným, tělesným a jiným zdravotním postižením. Vedoucí sociální pracovník/ce: vede tým pracovníků v sociálních službách - organizuje jejich práci a zadává jim úkoly, svolává a řídí provozní a metodické porady pracovníků v sociálních službách, plánuje a organizuje směny pracovníků v sociálních službách, zajišťuje sociální práci pro terénní službu, zajišťuje základní sociální poradenství, jedná se zájemci o službu, provádí depistáž, zodpovídá za individuální plánování s klienty služby, vede v této oblasti metodicky pracovníky v sociálních službách, pomáhá při uplatňování práv a oprávněných zájmů klienta, zajišťuje informovanost klientů související s poskytováním služby, spolupracuje s rodinnými příslušníky a opatrovníky klientů, s externími odborníky, návaznými službami a institucemi, vede sociální dokumentaci, shromažďuje data pro statistické analýzy související s poskytováním služby, vytváří a aktualizuje metodiky, podílí se na vytváření koncepcí a analýz v oblasti realizace sociální služby.NABÍZÍME: 6 týdnů dovolené, pololetní a koncoroční odměny, příspěvek na stravování, možnost dalšího vzdělávání a další benefity.PRVNÍ KONTAKT: Uchazeči zašlou životopis a motivační dopis e-mailem na: jitka.nemcova@nadeje.cz (nejpozději do 30. 11. 2021), Dokumenty v elektronické podobě prosíme uložit takto: příjmení CV, příjmení MD. Do předmětu e-mailu napsat "výběrové řízení SP OA". V dalším kole budou vybraní uchazeči pozváni k osobnímu pohovoru. Telefonicky se můžete obracet na paní Bc. Jitku Němcovou, DiS., v době od 9:00 do 15:00 tel.: 775 889 667

Nabízené výhody

  • Podnikové stravování -
  • Dovolená navíc -
  • Zvláštní prémie -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

NADĚJE , IČO: 00570931

K Brance 11/19E, 155 00 Praha - Stodůlky

Kontakt
Jitka Němcová, 775 889 667, jitka.nemcova@nadeje.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services