Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: FOKUS Liberec o.p.s.-001, Liberec, Liberec (informace o místu práce: Liberec)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21500 - 35000 Kč

Nástup od: 11. 1. 2022

Poznámka: Fokus Liberec, o. p. s. přijme do svého týmu zdravotní sestruJsme organizace, která od roku 1993 podporuje lidi s duševním onemocněním, poskytováním sociálních služeb a jejich zaměstnáváním. V současné době působíme na Liberecku, Jablonecku, Frýdlantsku, Českolipsku, Novoborsku. Aktuálně hledáme do našeho terénního týmu kolegu/kolegyni na pozici zdravotní sestra v sociálních službách s působností na Liberec, Jablonec n/N, Tanvald.Požadujeme:- Ukončené vzdělání SZŠ obor všeobecná zdravotní sestra - Způsobilost k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu- Schopnost týmové práce, psychickou odolnost a schopnost reagovat na nestandardní situace, které práce s naší cílovou skupinou přináší, dobré komunikační dovednosti, empatie.- Samostatnost, pracovní nadšení, jsme rádi za pro-aktivitu a nové podněty každého člena týmu- Lidský přístup ke klientům, důvěra v zotavení duševního onemocnění- Uživatelská práce PC (Word, Excel, programy Google, Teams či Skype) - Otevřenost a ochota se vzdělávat v nových přístupech v rámci péče o duševní zdraví- Bezúhonnost a zdravotní způsobilost- Řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidičPopis pracovní pozice:Zdravotní sestra je součástí multidisciplinárního týmu, v rámci kterého dochází ke sdílené spolupráci v oblasti podpory osob s duševním onemocněním. Zdravotní sestra sleduje a vyhodnocuje somatický a psychický stav klienta, individuálně plánuje péči, konzultuje zdravotní stav uživatelů s týmem. Je v úzkém kontaktu s ambulantními i praktickými lékaři a lůžkovými zdravotnickými zařízeními. Samostatně anebo ve spolupráci s týmem realizuje intervence v místě bydliště klienta.Nabízíme: Účast při vzniku zcela nové formy terénní mezioborové služby v libereckém kraji. Práce v dobře komunikujícím týmu v málo hierarchickém prostředí. Možnost profesního růstu - po zapracování zájemcům hradíme specializační vzdělávání v oboru psychiatrická sestra. Práce je vhodná pro všechny sestřičky, které se rády pracují samostatně, nebojí se rozhodovat a jsou ochotny rozšiřovat své kompetence.Mzda: Základ 21 500 Kč + osobní ohodnocení 3.500 až 5.500 (část osobního ohodnocení je přiznána až po zkušební době) 2 000,- Kč příplatek ke mzdě při prokázaném vzdělání 16 hodin/rok (nad rámec povinného vzdělávání 24h/rok)až 4 000 Kč příplatek pokud je před nástupem do FOKUSU Liberec prokázána praxe v oboru psychiatrie nebo terénní péče Při práci pro organizaci 2 roky, věrnostní příplatek ve výši 2 000,-Kč (po dalších odpracovaných letech příplatky až do výše 10 000 Kč/měsíc). Dovolená: 5 týdnů, sick days 3dny/rok, možnost zkráceného úvazku, po dohodě úpravy pracovní doby, vykonávat administrativní práci z domova. Nástup možný ihned, případně dle dohodyCV a motivační dopis (uveďte vzdělání, vzdělávací kurzy a semináře) včetně dotazů zasílejte na email p.prouskova@fokusliberec.cz. Vybraní zájemci budou pozváni k osobnímu pohovoru

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

FOKUS Liberec o.p.s., IČO: 46749411

Nezvalova 662/18, 460 15 Liberec - Liberec XV-Starý Harcov

Kontakt
Pavlína Prousková, , p.prouskova@fokusliberec.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services