Hledáse Support pro telco! Jdete do toho?

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 35 000–65 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme mezinárodním leadrem v implementaci a zabezpečení velkých podnikových počítačových i telefonních sítí. Přesto, že by se mohlo zdát, že telcu už odzvonilo, jsme důkazem toho, že tento obor stále žije. A abychom pro naše klienty zajistili maximální možný servis, rozšiřujeme náš stávající tým podpory. Určitě Vás ale nečeká monotólní práce, u které se po hodině začnete kousat nudou. Každý den je u nás jiný a aby to tak bylo i dlouhodobě, klademe velký důraz na Váš profesní růst. Stačí dát o sobě vědět... Náplň práce: * Vaším hlavním úkolem bude zajištění vzdálené technické podpory pro naše zákazníky. * Kromě přebírání a zpracovávání jednotlivých ticketů budete i část požadavků přímo odbavovat. * Pracujeme především se sítěmi (jak s telefonními tak i s klasickými) - tickety se týkají tedy především těch. * Většina našich klientů hovoří česky, určitě se ale setkáte i s komunikací v angličtině.

Jiné výhody

* Předně Vás čeká jistota stabilní společnosti s možnostmi dlouhodobého profesního a posléze i kariérního růstu. * Samozřejmostí je férové platové ohodnocení s platovým růstem v průběhu celé práce. * Jak je dnes již standardem, máme 25 dnů dovolené, sick-days, občerstvení na pracovišti či (alespoň částečně) flexibilní pracovní dobu. * Kromě jiného může každý z našich zaměstnanců čerpat z individuálně nastaveného rozpočtu na vzdělávání. V rámci něj máte možnost absolvovat mimo jiného i kurzy angličtiny, technická školení a mnoho dalšího... * Kanceláře máme v centru Prahy s výbornou dopravní dostupností, stejně tak ale můžete využívat i možnost práce z HO.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Očekáváme především praxi z podobné pozice - tedy technicky orientované zákaznické či uživatelské podpory. * Na denní bázi se u nás setkáte s především s Diameter routery, převodními bránami či protokoly jako je SIP. Velice oceníme tedy předchozí znalosti těchto technologií. * Měli byste být schopni komunikovat v češtině i angličtině - a to jak po telefonu tak emailem. * A konečně by Vás neměla vyděsit právě nutnost komunikace. Denně budete mluvit s klienty, techniky i subdodavateli. Naším hlavním požadavkem tedy jsou právě dobré komunikační schopnosti a reprezentativní vystupování.

Inzerující společnost

Jobs Contact Personal, s.r.o., IČO: 03055396

Slovákova 354/5, 602 00 Brno - Veveří

Kontakt
Pavel Fiala

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Zákaznická podpora

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services