Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: KRPA FORM, a.s., Trutnov, Dolní Branná (informace o místu práce: Dolní Branná)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21000 - 26000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: PROVOZNÍ ÚČETNÍCo očekáváme? - SŠ vzdělání ekonomického směru ukončené maturitou - vhodné i pro absolventy- výborná znalost účetních předpisů (českých účetních standardů)- znalost podvojného účetnictví- pečlivost, důslednost, samostatnost i týmovou práci- dobré komunikační schopnosti- uživatelskou znalost práce na PC (MS Office)- aktivní přístup- spolehlivost a zodpovědnost - praxe na obdobné pozici výhodou- trestní bezúhonnost- řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič)Pracovní náplň:- kontrola formální stránky došlých faktur-částečně zadávání došlých faktury do IS- zúčtování došlých faktur- vystavování, zúčtování vnitřních dokladů dle předaných podkladů do nákladů a výnosů, předání k archivaci do účtárny Holdingu- provádět zaúčtování do IS dle spotřeby měsíční srážky zaměstnanců za mraženou stravu- vystavování faktur, které se netýkají prodeje výrobků a zboží, dle předaných podkladů od ekonomů či vedoucích středisek / prodej služeb, majetku apod. /- provádět zaúčtování nákladů referentských vozidel a manažerských vozidel dle evidence- dokládat ceny z došlých faktur souvisejících s nákupem materiálu k příjemkám- zodpovídá za pokladnu, vystavuje, účtuje příjmové a výdajové pokladní doklady- kontroluje závěrkové sestavy- zastupuje vedoucí ekonomického úseku v jeho nepřítomnosti - provádí úhrady dodavatelských faktur a jiných nutných finančních požadavků- kontroluje propustky ze závodu / za účelem fakturace/- kontroluje inventurní stavy určených účtů na konci účetního období- kontroluje archivaci dodacích listů-vrátnice, kopie odběratelských faktur za KRPA FORM, a.s.Co nabízíme?- zázemí stabilní výrobní a obchodní společnosti, která patří ke špičce ve svém oboru- práce v ryze české, rodinné společnosti- nástup dle dohody - nejlépe od 1. 1. 2022- množství zaměstnaneckých výhod- příspěvek zaměstnavatele na stravování- 5 týdnů dovolené- příspěvek na životní/penzijní připojištění (už po 1 roce)- věrnostní bonus (už po 1 roce)- bonus za doporučení nového zaměstnance- bonus za splnění plného fondu pracovní doby- možnost dalšího vzdělávání - práci v přátelském kolektivu- plat 21 -26 000,- Kč- místo výkonu práce KRPA FORM, a.s., Dolní Branná 122, 543 62 Zaujala vás naše nabídka? Pošlete nám svůj profesní životopis na e-mail kariera@krpa.cz nebo kontaktujte na tel. čísle 499 990 208 Hana Stránská.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

KRPA FORM, a.s., IČO: 27537811

Dolní Branná 122, 543 62 Dolní Branná - Dolní Branná

Kontakt
Hana Stránská, 499990208, personalni@krpa.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Dolní Branná

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services