Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Hostinné, Trutnov, Hostinné (informace o místu práce: Hostinné)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: Správce koupaliště a Národního domuPracovní náplň:. provoz a údržba areálu letního koupaliště a bistra v souladu s platnými předpisy, provoza údržba Národního domu,. dohled nad technologickou a pracovní kázní zaměstnanců pracujících v areálu koupaliště a ND,. vedení požadované evidence (revize, plány obsluhy, údržby,…),. zajišťování revizí a oprav odborných firem u svěřeného majetku,. vedení běžné agendy týkající se provozu a údržby zařízení, zajišťování potřebných podkladů prostatistická hlášení o využití objektu, spotřebě energie, materiálu apod.,. koordinace kulturních akcí pořádaných ve městě,. součinnost při organizování akcí města.Pracovní poměr: na dobu neurčitouMísto výkonu práce: HostinnéPlatové zařazení: 25.000 Kč + osobní ohodnocení po uplynutí zkušební dobyZkušební doba: 3 měsíceMožný nástup: 01.01.2022Kvalifikační předpoklad: střední vzdělání (minim. učební obor)Další požadavky:. komunikační a organizační schopnosti. schopnost řídit pracovní tým. loajalita vůči zaměstnavateli, flexibilita a spolehlivost. uživatelská znalost práce na PC. technické vzdělání výhodou. řidičský průkaz typu B výhodouNáležitostí přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místotrvalého pobytu, číslo občanského průkazu (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizíhostátního občana), datum a podpisK přihlášce připojte:a) profesní životopis,b) výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (u cizích státních příslušníků téžobdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem – pokud takový dokladdomovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením),c) ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.Písemnou přihlášku spolu s požadovanými dokumenty zasílejte nebo dodejte nejpozději dne16.11.2021 v 11:00 h na adresu:Městský úřad Hostinné, Náměstí 69, 543 71 HostinnéUzavřenou obálku označte heslem: „Výběrové řízení – správce koupaliště a ND“.Do výběrového řízení budou zařazeni uchazeči, kteří splní výše uvedené požadavky a dodajípřihlášku se všemi povinnými náležitostmi.Bližší informace poskytne Ing. Jana Čechová, tajemnice, na tel. 499 441 136 nebo e-mailutajemnice@muhostinne.cz.Upozornění: Nevyžádané doklady s osobními údaji budou v souladu s § 20 odst. 1 zákonač. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, po skončení výběrového řízení skartovány.Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Město Hostinné, IČO: 00277908

Kontakt
Jana Čechová, 739043322, tajemnice@muhostinne.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services