Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: NoStress Commerce s.r.o. - pracoviště Ústí nad Orlicí, Ústí nad Orlicí, Ústí nad Orlicí (informace o místu práce: Ústí nad Orlicí)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 50000 - 90000 Kč

Nástup od: 1. 11. 2021

Poznámka: Eshopům uniká až 50% tržeb, pokud neprodávají své produkty přes tzv. marketplaces (Amazon, Ebay, Mall.cz, Alza apod.). Napojení eshopu na marketplace je komplikované a drahé, tudíž eshopy nenabízejí své produkty na marktplaces a přicházejí o nové zákazníky.Proto jsme vytvořili webovou aplikaci Koongo (SaaS), která umožňuje jednoduché a levné napojení eshopu na marketplace. Online obchodníci tak mohou snadno nabízet své produkty na marketplaces a tím oslovit nové klienty a dosáhnout vyšších prodejů.Zájemci o připojení na marketplaces stále přibývají (aktuálně máme 1000+ napojených eshopů) a tak potřebujeme tvoji pomoc při vývoji Koongo aplikace. Za to můžeme nabídnout především- Odměnu 50 000 Kč až 90 000 Kč/měsíc- Pracovní dobu 37,5 hodin týdně (25 dní volna)- Neformální prostředí a prostor pro vlastní nápady (malý team do 10 lidí s mezinárodní účastí)- Zkušeného parťáka, který Ti vždy pomůže - nebudeš na to sám- Flexibilní kombinace homeoffice a kanceláře (okres Ústí nad Orlicí)Také můžeme nabídnout- Prostor pro zdokonalování formou online kurzů (business, development apod.)- Účast na akcích v zahraničí (konference/veletrhy) pokud covid dovolí :-)- Zlepšení v angličtině - část teamu tvoří cizinci (Španělsko, Itálie) - Pracovní pobyty u moře (Itálie, Řecko)- Naučíme Tě jak funguje startup orientovaný na zákazníky, např. jak poznat, které požadavky zákazníků stojí za to implementovat- Samozřejmostí jsou stravenky, drobné občerstvení v rámci kanceláře, pracovní notebook (+vybavení dle potřeby), teambuilding atd.Za to očekáváme- Dobrou znalost OOP (PHP výhodou) , Javascript a MySql- Schopnost psát kvalitní a přehledný kód- Logické myšlení na vysoké úrovni- Proaktivní přístup a schopnost rychle se učit nové věci- Vysoká míra samostatnosti při řešení úkolůCo u nás budeš dělat?- Vývoj nových a modifikace stávajících funkcionalit v rámci webové aplikace Koongo včetně úprav uživatelského rozhraní.- Úpravy a optimalizace procesů pro zpracování a přenos dat uvnitř jádra systému.- Vývoj a aktualizace API integrací (marketplaces, eshopy) Koongo je investiční projekt, tzn. že si vybíráme co připravíme nebo vylepšíme pro naše zákazníky. Vytváříme SaaS produkt za který nám zákazníci platí a proto řešíme především kvalitu práce a neklademe důraz na termín dokončení.Zaměstnanecké výhody: nadstandardní plat, pracovní doba 37,5h/týden, malý team do 10 lidí, flexibilní kombinace homeoffice a kanceláře (bude otevřena v Ústí nad Orlicí).Napiš nám na team@koongo.com a domluvíme se na dalším postupu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

NoStress Commerce s.r.o., IČO: 28977475

Vyšehradská 1349/2, 128 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Jiří Zahrádka, , team@koongo.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Ústí nad Orlicí

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services