Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Jeseník - Tovární, Jeseník, Jeseník (informace o místu práce: Jeseník)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Písemné přihlášky zasílejte na adresu: Město Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, 790 01 Jeseník nebo osobně doručte na podatelnu Městského úřadu Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, nejpozději do termínu uzávěrky přihlášek 16.11.2021 do 10:00 hodin.Zalepenou obálku výrazně označte heslem: "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na referenta/ku Odboru stavebního úřadu a územního plánování - památková péče".Podrobnější informace k výběrovému řízení uchazeči naleznou na www.jesenik.org v sekci Volná místa.Kontaktní osoba: - Ing. Jan Kalina, vedoucí Odboru stavebního úřadu a územního plánování, tel.: 584 498 108, e- mail: jan.kalina@mujes.cz- Vítězslava Churá, personalistka, tel.: 584 498 104, e-mail: vitezslava.chura@mujes.czPožadované doklady:- přihláška do výběrového řízení (vzor přihlášky na www.jesenik.org v sekci Volná pracovní místa)- strukturovaný profesní životopis- výpis z evidence Rejstříků trestů ne starší než 3 měsíce- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníInformace o pracovním místě:- 10. platová třída- místo výkonu práce: město Jeseník, Městský úřad Jeseník- plný pracovní úvazek- pracovní poměr na dobu určitou (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou)- předpokládaný termín nástupu: prosinec 2021 (dohoda možná)Požadavky:- ukončené vysokoškolské vzdělání bakalářského stupně nebo vyšší odborné vzdělání v oborech zaměřených na stavebnictví, architekturu, památkovou péči, historii nebo právnického směru- alespoň základní orientace v zákonech č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči; č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), včetně jeho prováděcích vyhlášek; č. 500/2004 Sb., správní řád; č. 128/2000 Sb., o obcích; č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich; všechny v platném znění- výborná znalost práce s PC (MS Office, internet apod.)- samostatnost a spolehlivost - zdravotní způsobilostVýhoda:- zvláštní odborná způsobilost při památkové péči a správě sbírek muzejní povahy- praxe ve veřejné správě - řidičský průkaz skupiny BPopis pracovního místa:- agenda orgánu státní památkové péče - agenda přestupků a správních deliktů na úseku památkové péčeZaměstnanecké výhody:- možnost dalšího vzdělávání - čerpání sociálního fondu zaměstnavatele (příspěvek na dovolenou, sportovní a kulturní aktivity, penzijní připojištění, stravenky, atd.)- 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna- pružná pracovní doba

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Jeseník, IČO: 00302724

Kontakt
Vítězslava Churá, personalista, 584 498 104, vitezslava.chura@mujes.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Jeseník

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services