Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Tišnov, Brno-venkov, Tišnov (informace o místu práce: Tišnov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22600 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: První kontakt: písemně na adresu / podatelnuNástup dle dohody. Pracovní poměr na dobu neurčitou.Referent/ka Odboru správy majetku a komunálních služebna dobu neurčitouPopis pozice:Zajišťování a odpovědnost za:. agendu odpadového hospodářství, a to zejména zajištění odvozu směsného odpadu, provoz sběrného dvora a systém sběru separovaného odpadu,. systém zpětného odběru elektrozařízení, osvěta občanů, řešení černých skládek,. správu databáze pytlového sběru plastů, výdej pytlů,. správu dětských hřišť a sportovišť, pravidelné kontroly, pořízení herních prvků,. městský mobiliář (lavičky, odpadkové koše,…),. budování naučných stezek a mobiliáře v lesích města,. přípravu, zadávání a kontrolu veřejných zakázek malého rozsahu.Požadavky:. VŠ vzdělání, nejlépe technického zaměření,. znalost zákonů ve veřejné správě (zákon č. 128/2000 Sb., o obcích a zákon č. 541/2020 Sb.,o odpadech),. praxe v oboru odpadového hospodářství vítána,. znalost práce s PC, ŘP skup. B, morální bezúhonnost,. komunikativnost, samostatnost, schopnost jednat s lidmi, loajálnost a časová flexibilita.Platové podmínky se řídí nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnancůve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 10.Mezi zaměstnanecké benefity patří: 5 týdnů dovolené, pružná pracovní doba, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek při životních a pracovních jubileích, 4 dny placeného indispozičního volna a program Benefit plus.ZÁJEMCI SE MOHOU PŘIHLÁSIT DO 8.11.2021- písemně na adresu: MěÚ Tišnov, nám. Míru 111, 666 19 TIŠNOV- písemně na podatelnu MěÚ Tišnov do 8.11.2021 – do 17:00 hod.a to v zalepené obálce s textem: „Výběrové řízení – Referent/ka OSMKS - NEOTVÍRAT“- v přihlášce uveďte mimo jiné: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místotrvalého pobytu, číslo OP, datum, podpis a telefonní spojení- k přihlášce připojte strukturovaný životopis, motivační dopis, prohlášení o bezúhonnosti, kopiidokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání- před uzavřením pracovní smlouvy doloží vybraný uchazeč originál výpisu z evidence Rejstříku trestůne starší 3 měsíce a originál dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníPřihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplnáa nemůže být zahrnuta mezi přihlášky dalších uchazečů o nabízené pracovní místo.Informace o náležitostech zpracování osobních údajů jsou uvedeny na www.tisnov.cz v sekci Úřad/Ochrana os. údajů (GDPR)/obecné informace.Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.Mgr.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

Město Tišnov, IČO: 00282707

Kontakt
Libuše Suchánková, +420 549 439 718, libuse.suchankova@tisnov.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Tišnov

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services