Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Armáda spásy - Domov PŘÍSTAV, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 26100 Kč

Nástup od: 1. 11. 2021

Poznámka: 1. kontakt e-mailem: pristav@armadaspasy.cz ZDRAVOTNÍ SESTRA všeobecná / praktická Předpokládaný termín nástupu: ihned, případně dle dohody Místo výkonu práce: Domov Přístav Ostrava - Kunčičky, Holvekova 38, 718 00 Ostrava Rádi Vám nabídneme:- smysluplnou práci v křesťanské organizaci, přátelské zázemí domova- plný pracovní úvazek 37,5 hod. týdně - nepřetržitý provoz, 12ti hodinové směny (ranní, noční), MOŽNOST PRÁCE I NA DOHODU O PROVEDENÍ PRÁCE,- nástupní mzda - praktická s. (S1) 26 100,- Kč, všeobecná s. (S2) 28 100,- Kč, všeobecná s. se specializací (S3) 30 100,- Kč + další kritéria (praxe, odbornost), dále příplatky za víkendy, svátky, noční. Odpovídající růst mzdy, další příplatky po prvním odpracovaném roce,- další zaměstnanecké výhody:možnost dalšího vzdělávání,příspěvek na stravování, 30 dnů dovolené/rok, roční cílová odměna, vánoční příspěvek, příspěvek na cestovné do zaměstnání (pro mimoostravské pracovníky), příspěvek na penzijní připojištění (po prvním odpracovaném roce).Na pracovní pozici vás čeká:- poskytování potřebné ošetřovatelské péče uživatelům služby na základě indikace lékaře a podílení se na zkvalitnění jejich života,- společná práce na řešení každodenních úkonů s tím spojených.Předpoklady pro výkon pozice:- odborná způsobilost k výkonu zdravotní sestry,- dobrý zdravotní stav, čistý trestní rejstřík, základní znalost práce na PC,- respekt ke křesťanským zásadám Armády spásy.Zaměstnanecké výhody.příspěvek na stravování, 30 dnů dovolené/rok, roční cílová odměna, vánoční příspěvek, příspěvek na cestovné do zaměstnání (pro mimoostravské pracovníky), příspěvek na penzijní připojištění (po prvním odpracovaném roce)Zaujala Vás naše nabídka? Splňujete předpoklady pro danou pozici? Prosím, zašlete nám:1. strukturovaný životopis,2. sken dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.Požadované dokumenty zasílejte průběžně na adresu pristav@armadaspasy.cz nejpozději do 21. 11. 2021. Vybraní zájemci budou telefonicky kontaktováni a zváni na osobní pohovor.Bližší informace o pozici získáte na uvedené e-mailové adrese, nebo u vedoucí zdravotní sestry Petry Nagyové, tel: 773 770 444.Zasláním životopisu a údajů o své osobě zájemce o práci souhlasí s uchováním svých osobních údajů po dobu výběru nového pracovníka. Poté budou materiály skartovány.Jsme domov pro osoby bez přístřeší, které potřebují pomoc a péči druhé osoby.Více informací naleznete na www.armadaspasy.cz.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Armáda spásy v České republice, z. s., IČO: 40613411

Petržílkova 2565/23, 158 00 Praha - Stodůlky

Kontakt
Petra Nagyová, 773 770 444, pristav@armadaspasy.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services