Senior recruiter v Brně

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pracujte v týmu skvělých lidí pro ManpowerGroup, jedničku na trhu personálních agentur! U nás vás čeká práce, při které budete v neustálém kontaktu s kandidáty i našimi klienty!Baví vás výzvy, nábor zaměstnanců, každodenní telefonická a emailová komunikace? Jste samostatná, asertivní a přátelská osobnost? Chcete se podílet na rozvoji profesionálního recruitmentu? Pak hledáme právě vás!Rozšiřte naše řady! Pošlete nám životopis a motivační dopis. Čeká vás mzda s motivační bonusovou složkou, moderní kancelář v centru Brna, skvělý tým, možnost home office, pravidelná školení, jazykové kurzy, teambuildingy a další zaměstnanecké benefity. Každý den se budete věnovat recruitmentu a komunikaci s kandidáty a klienty. Čeká vás aktivní vyhledávání nejlepších kandidátů a jejich oslovování s pracovními nabídkami našich klientů. Nejčastěji budete kandidáty vyhledávat v naší interní databázi a na sociálních sítích (LinkedIn, Facebook). Po pohovoru budete doporučovat ty nejvhodnější z nich našim klientům, se kterými budete budovat dlouhodobé partnerské vztahy.I když jsme mezinárodní společností, nevstoupíte do anonymní korporace - po celé České republice najdete komorní týmy nadšených lidí, kteří se chtějí v práci také bavit.

Jiné výhody

–plný i zkrácený úvazek (minimálně 30 h týdně) –hybridní model práce - v kanceláři 2krát-3krát týdně a zbytek týdne můžete pracovat odkudkoliv –propracovaný systém vzdělávání a školení –fixní mzdu a bonusový systém –podporu vašich aktivit obchodním týmem, který dokáže otevřít dveře u všech klientů a profesionálním oddělením marketingu –příležitost stát se v budoucnu team leaderem, mentorem a lektorem –možnost podílet se na CSR aktivitách zaměřených na vzdělávání (spolupracujeme s DofE a JA Czech) –nástup dle vašich možností –množství benefitů: stravenky, týden dovolené navíc, flexibilní pracovní dobu, možnost práce na home office, sick days, Multisport kartu, Cafeterii, jazykové kurzy v pracovní době, mobilní tarif i k soukromým účelům

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Máte-li alespoň dvouletou praxi v recruitmentu, ovládáte angličtinu (minimálně na úrovni B2), vlastníte ŘP a baví vás propojovat nadšené kandidáty s kvalitními projekty, jste pro nás ideální člověk!Pokud nemáte zkušenosti s náborem, ale máte naopak praxi ze sektoru bankovnictví, B2B, real estate či life science, recruitment vás naučíme!

Další nabídky práce

Práce v oboru: Lidské zdroje a personalistika

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services