Projektový manažer – Týmový projekťák do průmyslu

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hranice (informace o místu práce: Hranice)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Řízení projektů v průmyslové výrobě pro vás není žádná novinka? Ještě k tomu se domluvíte alespoň základně německy? Vypadá to, že hledáme právě vás. Potřebujeme schopného projekťáka, který se postaví do čela týmu a bude řídit výrobu elektro zařízení. Na oplátku vám nabídneme skvělou mzdu a péči firmy, která se o své zaměstnance opravdu stará. –Budete řídit projekty výroby elektro zařízení do průmyslu –Připravíte výrobní dokumentaci každého projektu a zrealizujete ho –Na starost budete mít i zpracování cenové nabídky –Komunikujete se zákazníky, a to nejen v češtině, ale i v angličtině/němčině –Budete týmový hráč a dokážete delegovat úkoly a plánovat kapacity lidí v týmu, který povedete –Většinu svého pracovního dne budete řídit z tepla kanceláře

Jiné výhody

–Platíme královsky a opravdu zkušeného člověka jsme schopní ocenit –Budete si moct užít týden dovolené navíc –U nás můžete kariérně vyrůst a posouvat se –O obědy se starat nemusíte – budete je mít zdarma –Dojdete k nám od nádraží pěšky za 10 minut a na dopravu do práce vám přispějeme –Pracovat budete v klidném a příjemném prostředí, kde vládne rodinná atmosféra –Těšit se můžete i na další firemní benefity, jako jsou firemní akce, výhodné firemní mobilní tarify a další

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–Jste projekťák a máte praxi s vedením projektů v oblasti elektro průmyslu –Za sebou máte studium technického zaměření –Excell pro vás není jen pojem, ale nástroj, který umíte efektivně použít. Dokážete vykouzlit kontingenční tabulku? Chceme vás! –SAP není nutností, ale výhodou –Domluvíte se aspoň základně anglicky (jestli dokonce šprechtíte trošku německy, je to plus)

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services