Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: FERRING - LÉĆIVA a.s., Praha-západ, Jesenice (informace o místu práce: Jesenice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 100000 - 110000 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Role Úkol / OdpovědnostZajištění podpory infrastruktury OT Podnikové potřeby k analýze nových a stávajících požadavků infrastruktury OT aplikací na identifikaci potřeby změn a vývoje. Zajištujě, aby infrastruktura fungovala optimálně, a analyzujte obchodní požadavkyIdentifikace potřeb nového hardwaru, operačních systémů nebo řešení konektivity. Doporučuje alternativní technologie nebo vylepšení pro vylepšení stávajících systémů OT. Zajištuje správnou dokumentaci systémů OT Automation podle požadavků OTOdpovídá za udržování aktuálnosti po celý životní cyklus: -seznam všech aktiv OT (včetně jejich stavu a kritičnosti) -síťová architektura podle průmyslových modelů a bezpečnostních standardů -technická dokumentace v oblasti odpovědnosti (tj. seznam I/O, architektura systému atd.) Spravuje globální standardy OTVede návrh automatizačního systému společně s místním týmem prosazováním používání globálních standardů OT. Eskaluje a rozhodujte, pokud dojde k jakémukoli porušení globálního standardu OT Zlepšuje a udržujte stabilitu systémů OT. Zavádí možnosti na produkčních místech, samostatně podporuje uživatele výrobních systémů. Zodpovídá za budování schopností techniků a inženýrů OT na všech pracovištích společnosti Ferring na celém světě prostřednictvím provádění plánů školení, aby mohli fungovat jako první/druhá úroveň podpory. Poskytuje potřebné nástroje, postupy a znalostní základnu, aby zajistil rychlou reakci na události, ke kterým dochází v automatizačních systémech Podporuje implementaci standardních technických řešení typu end-2-end Je partnerem globálních a místních inženýrských týmů při vývoji infrastruktury OT/hardwaru součástí standardů procesů a zařízení společně s klíčovými výrobci OEM Definujte a implementujte globální integrační strategii infrastruktury OT během provádění projektů Vede a podporuje tým OT pro místní pracoviště k zajištění hladké integrace architektury nových systémů do stávající infrastruktury. Navrhuje a implementujte podrobné plány, abyste zajistili efektivní fyzické integrace a poskytli technický směr a podporu místním týmům Bonusy/prémie, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Závodní stravování, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce, Možnost si napracovat hodin

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

FERRING - LÉĆIVA a.s., IČO: 49240200

K Rybníku 475, 252 42 Jesenice u Prahy

Kontakt
Daniela Gruntova, 241 041 111, Daniela.Gruntova@ferring.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Jesenice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services