ZKUŠENÝ CNC MATADOR

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 28 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcels mět dycky velků,koženů seslu v echtovním kanclu, šmrncovní garderobu, a šikovnů kafenosičku, co ti datluje do noťasa nudné schůze za velké chechtáky??? Tož to si sa měl tuze dobro učit, alebo sa eště lepší oženit... Tuná sháňáme šikovného šohaja k CNC strojom na sever Štatlu!!! Ten,kdo si myslí, že je CNC nejaká sprostá značka, lebo juchací pilula na víkend - NEPOKRAČUJE! * A CO S TÝM VŠÍM U NÁS BUDEŠ ROBIT? * Budeš startovat a štelovat svěřené mašiny * Budeš jim milučko našaptávat, co a jak majů robit, keď mašina začne hrát falešně, mosíš to umět naladit * Budeš o mašinu pečovat lepší, jak o milenku, bo milenka ti ve vteřině neukůsne ruku do půli zad, keď nebudeš dobrý ,ale Naša mašina to umí!!! * A budeš sa hrát s obrázkovýma, chytrýma papírama

Jiné výhody

* CO ZA TO VŠECKO OD NÁS MOŽEŠ ČEKAT? * Makat budeš méň, jak řídící - enem 7,5hod, ale ženě doma kludně zalži - no Nám sa lhát neoplácá - PAMATUJ! * Máš u Nás skovaných 5 týdňů relaxováňá - každopádně, pokáď si táta/máma a máš doma potomstvo, tak sa dá o relaxe enem silno polemizovat, ale aj tak, či právě proto máš u Nás isté výhody * Ufachčíš si bebino??? - My to pofůkáme - poléčíme! * Dostaneš kapesné na sváču * Tušíš,co značí CAFETERIE??? Anciáša šohaju - zvěřinec nech bokem!! - To je enem taká hezká značka výhod boha!! * Šetříš si na důchodek??? Tak My ti tam přisypem! * Zdržíš sa aj po zkušebce - šéf si všimne * Všecko ide dopředu - aj ty budeš moset občas na doučení - zařídíme * Poistíme ťa na hlůposť * Pokáď si zaprasíš pracovní mundůr, žena doma nemosí pyskovat, že sa jí to podepíše ve Vaší noňavej prádelni - My to ošéfujem * Pořádáme juchačky u dobrého žvanca a keď chceš ostát playbojem z plakáta - máme posilovňu * No a co ťa može nastolicovat, pokáď dýmíš, jak sádrová figurka je, že sa naučíš cucat kokina, bo tu nejni kde házat vajgle! * Napravím to výplatů * pro cucáky - 28 tisíc * pro mazáky až 40 tisíc po ozkoušení

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Včilek zvedni čapu, pokáď máš - znáš - či umíš... * Máš za sebů vzdělávací institůt zaměřaný na obrábjání kovů? * Znáš sůstruh, frézku, brusku nebo vyvrtávačku a fakt to nejsů tvoje zakázané kontakty? * Nezablůdíš v technických obrázkoch? * Práca ráno-odpoledňa-večer ti nedělá alergicků reakcu a ruky nemáš obé lavé??? - pokontroluj aj tů zvednutů!!! * A pokáď si nemyslíš, že FANUC je nemoc z lásky - máš ohromné + * Máš čapu furt hore???Tak ju daj dole, lebo ináč sa ti odkrví a u Nás ju budeš potřebovat!!!

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services