Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Úřad práce České republiky - KoP Valašské Meziříčí, Vsetín, Valašské Meziříčí (informace o místu práce: Valašské Meziříčí)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 19760 - 29740 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: VRCHNÍ REFERENT/KA/RADA - SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CEVýběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který:1. splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.:a) je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a) zákona];b) dosáhl věku 18 let [§ 25 odst. 1 písm. b) zákona];c) je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona];d) je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona];e) dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto služební místo [§ 25 odst. 1 písm. e) zákona], tj. vyšší odborné vzdělání nebo bakalářský studijní program;f) má potřebnou zdravotní způsobilost [§ 25 odst. 1 písm. f) zákona];Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:Posuzování a ověřování nároků na dávky a výplatu dávek pomoci v hmotné nouzi, která vyžadují rozsáhlá šetření nebo komplexní aplikaci několika právních předpisů a jejich vzájemných vazeb, včetně stanovování postupů pro řešení sporných a zvlášť složitých případů.Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 21. října 2021, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka ve Zlíně, Čiperova 5182, 760 42 Zlín, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna.zl@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID iqqzpzd.K žádosti dále žadatel přiloží:1. strukturovaný profesní životopis.Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“, a „Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2021/103207-78099814“.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Jana Stržínková, 950173111,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services