Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Úřad práce České republiky, KoP Rokycany, Rokycany, Rokycany (informace o místu práce: Rokycany)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Odborný/vrchní referent – poradce pro cílovou skupinu a zaměstnavatele v projektu „Podpora forem flexibilního zaměstnávání (FLEXI)“ v Oddělení poradenství a dalšího vzdělávání Kontaktního pracoviště Rokycany Krajské pobočky Úřadu práce ČR v Plzni ID 50037370,č. j. UPCR-2021/102906-78099810.Hlavní náplň činnosti: zajišťuje vstupy účastníků do projektu., provádí účastníka celým projektem (průchod účastníka jednotlivými aktivitami). Individuálně posuzuje situaci a předpoklady účastníka. Vede Záznamy aktivit účastníků projektu. Realizuje motivační pohovory. Doprovází účastníka na výběrová řízení k zaměstnavateli. Vyplácí doprovodná opatření. Páruje vhodné účastníky na pracovní místa. Spolupracuje s dalšími útvary ÚP ČR (např. monitoring zaměstnavatelů, statistiky, požadavky zaměstnavatelů, volná pracovní místa). Spolupracuje se zaměstnavateli před nástupem účastníků do zaměstnání (např. vzájemná komunikace při zjišťování vstupních předpokladů či před absolvováním případné rekvalifikace nebo vzdělávací aktivity). Přijímá Žádosti od zaměstnavatelů a zpracovává podklady při administraci dotovaných pracovních míst. Zajišťuje přípravu Dohod se zaměstnavateli, administraci a výplaty měsíčních příspěvků.Požadujeme: ukončené min. střední vzdělání s maturiou nebo vyšší odborné vzdělání, svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilostNabízíme: platové zařazení v 9. platové třídě v souladu s platnými právními předpisyPosuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služebnímísto nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtědo 21. října 2021, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovníchslužeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Plzni, Kaplířova 7, 305 88 Plzeň, nebo osobně podanéna podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese.Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisemna elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadupodatelna.pm@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datovéschránky ID 6gyzph2. Formulář žádosti tvoří přílohu č. 1 tohoto oznámení uloženou v úvodutextové části výběrového řízení.Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh)musí být označena slovy: „Neotevírat“, a „Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2021/102906-78099810.Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Životopis zasílat na e-mail:, , podatelna.pm@uradprace.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Rokycany

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services