Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Pepperl + Fuchs Manufacturing s.r.o. - pracoviště, Trutnov, Trutnov (informace o místu práce: Trutnov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 40000 Kč

Nástup od: 3. 1. 2022

Poznámka: PROCESS ENGINEER TPU - TESTOVÁNÍ SMTVáš úkol:V této nově vytvořené pozici budete spolupracovat na projektech SMT (výroba plošných spojů) v trutnovském závodě, připravovat technologii a výrobní dokumenty a spolupracovat s výrobním personálem. Budete zajišťovat vysokou dostupnost a předepsanou stabilitu procesu testovacích systémů a testů v rámci TPU se zaměřením na technologie SMT ve výrobě plošných spojů SPI a AOI. Pozice je přímo odpovědná vedoucímu TPU - SMT.Úkoly a zodpovědnosti jsou:. Programování a podpora SPI a AOI technologií v lince SMT. Implementace změn stávajících zkušebních systémů, zkušebního zařízení a zkušebních programů s přihlédnutím k použitelným popisům procesů, dokumentaci změn pomocí příslušné normy dokumentace. Převzetí zkušebního zařízení nebo zkušebních systémů od IE, zajištění přenosu know-how. Analýza probíhajících testů v TPU s ohledem na účinnost, stabilitu, FPY. Plánování opatření ke zlepšení a v případě potřeby provedení změn ve spolupráci s výrobami v Asii a Německu a oddělením IE. Koordinace oprav a údržeb zařízení interními a externími poskytovateli služeb. Podpora s převody produktů mezi lokacemiMáte tyto předpoklady?. Ukončené studium v oboru elektro nebo srovnatelný technický studijní obor. Dobré znalosti výroby plošných spojů technologií SMT. Dobrá znalost testovacích systémů a metodik používaných na SMT a v rámci ostatních výrob v rámci P+F. Dobré znalosti v oblasti elektroniky, výroby, automatizace, obvodové a měřicí techniky. Dobré IT dovednosti v základy programování výhodou. Dobrá znalost angličtiny, němčina výhodou. Schopnost pracovat v týmu, organizační schopnosti, schopnost analytického myšlení. Vysoká flexibilita, pokud jde o pracovní dobu v případě poruch a časově kritických projektůCo nabízíme?• Stabilní pozice v profesionálním a inovačním prostředí• Atraktivní mzdové ohodnocení• 28 dní dovolené pro rok 2021• Pružná pracovní doba• Vzdělávací příležitosti – jazykové kurzy• Příspěvek 1.500,- po odpracovaném roce na penzijní připojištění• 55% příspěvek na stravu• 1.500,-Kč měsíční odměna za spolehlivou docházku• 12.000,- roční příspěvek na sportovní, zdravotní a kulturní aktivity• Příspěvek až 4.000,- ročně na dětské aktivityJe pro Vás pozice zajímavá?Zašlete co nejdříve motivační dopis a Váš životopis na email: jobs@cz.pepperl-fuchs.comTěšíme se již nyní na Váši žádost o zaměstnání!Pepperl+Fuchs Manufacturing, s.r.o.Průmyslová 138, 541 01 TrutnovCzech RepublicTel.: 494 771 312www.pepperl-fuchs.com

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -
  • Němčina - Aktivní - Výhodou -

Inzerující společnost

Pepperl + Fuchs Manufacturing s.r.o., IČO: 29035139

Průmyslová 138, 541 01 Trutnov - Dolní Staré Město

Kontakt
Kontakt, , jobs@cz.pepperl-fuchs.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Trutnov

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services