Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Písek, Písek, Písek (informace o místu práce: Písek)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: Tajemnice Městského úřadu Písek vyhlašuje v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, ve znění pozdějších předpisů výběrové řízení na místo vedoucího úředníka/vedoucí úřednice – vedoucího/vedoucí odboru výstavby a územního plánování Městského úřadu PísekDruh práce: zajišťování správních činností na úseku stavebního řádu, územního rozhodování a státní památkové péče.Místo výkonu práce: správní obvod města Písek jako obce s rozšířenou působnostíDoba výkonu práce: doba neurčitáPředpokládaný nástup: 01.01.2022 nebo dle dohodyPlatové podmínky: platová třída 11 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. – příloha č. 1(22.980 – 33.790 Kč podle délky započitatelné praxe + příslušné příplatky)Předpoklady:- způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, věk minimálně 18 letPožadavky:- splnění kvalifikačních požadavků vzdělání podle § 13a zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění (dále „zákon“); požadavky splňuje uchazeč, který má:a) vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právního směrub) vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, neboc) střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví- komunikační a manažerské schopnosti, spolehlivost, časová flexibilita- znalost práce s PC- řidičský průkaz minimálně skupiny B – aktivní řidič/řidička- praxe ve veřejné správě na uvedeném úseku výhodouPísemnou přihlášku do výběrového řízení spolu s povinnými přílohami zašlete na adresu:Městský úřad Písek, kancelář úřadu, Ing. Jiří Petrášek, Velké náměstí 114, 397 19 Píseknebo odevzdejte na podatelně MÚ Písek nejpozději do 27.10.2021.Za rozhodující se považuje datum přijetí na podatelně MÚ.Obálku s přihláškou označte „Výběrové řízení – výstavba“.Přihláška musí obsahovat tyto údaje uchazeče - uchazečky:- jméno, příjmení, titul- datum a místo narození- státní příslušnost- místo trvalého pobytu- číslo občanského průkazu nebo dokladu o povolení pobytu (u cizího státního občana)- datum a podpisV přihlášce laskavě uveďte kontakt – telefon, mobilní telefon, e-mail.Povinné přílohy přihlášky:- životopis – nejlépe strukturovaný – je-li požadovaná odborná praxe, musí být z uvedených údajů patrná- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíce – originál nebo ověřená kopie- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, příp. dokladu o splnění kvalifikačních požadavků vzdělání- čestné prohlášení o splnění požadavku řidičského průkazu a znalosti práce s PCVýběrové řízení – písemný test a pohovor s vybranými uchazeči – uchazečkami proběhne dne 3.11.2021.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Písek, IČO: 00249998

Kontakt
Jiří Petrášek, personalista, 382 330 203, jiri.petrasek@mupisek.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Písek

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services